Fotomuntatge de la reina Letícia i la princesa Elionor

La decisió de la reina Letícia sobre la seva filla Elionor que ningú esperava

Letícia està molt pendent de tot el que fa la princesa a Gal·les

Letícia segueix amb molta atenció tot el que fa la seva filla Elionor. Des que a finals del mes d'agost la jove se'n va anar a estudiar Gal·les, la reina ha estat molt pendent d'ella. I és que vol que la princesa estigui el millor possible a l'estranger.

Fa uns dies, els reis van fer una sorpresa a Elionor. El 30 de gener, Felip feia 54 anys, i van viatjar a terres gal·leses per a passar el cap de setmana amb la jove. La seva germana, la infanta Sofia, també hi va anar, segons publica 'El Español'.

La vida de Letícia i del seu marit no és tan protocol·lària com sembla. Com a qualsevol altra família, també els agrada viatjar i gaudir del temps de descans. L'última escapada la van aprofitar per a estar amb Elionor.

Aquest mateix mitjà recull que els tres membres de la família reial van volar des de Madrid el migdia del dissabte 29 i que van tornar el dia següent a la nit. L'estada amb prou feines va durar 24 hores, però tampoc podia allargar-se gaire.

Dilluns a primera hora els reis havien d'agafar un altre vol per motius professionals. En aquesta ocasió, van viatjar a Viena, on van inaugurar una exposició sobre la influència de la psicoanàlisi de Freud a l'obra de Dalí.

La princesa Elionor i la reina Letícia parlant
Letícia, sempre molt pendent d'Elionor | GTRES

Pel que sembla, els viatges de la família a Gal·les són bastant freqüents. Encara que no siguin de caràcter oficial, es produeixen amb bastanta assiduïtat. Tot i els quilòmetres que els distancien de la jove, Letícia i Felip intenten estar tan a prop d'ella com poden.

A més, sempre estan molt pendents de l'evolució que està fent i de l'educació que està rebent a l'internat gal·lès. De fet, solen concretar cites en persona amb els professors d'Elionor per a saber de primera mà com progressa acadèmicament.

Letícia considera que l'UWC Atlantic College ha acollit molt bé la seva filla. Hi estudia el primer curs del Batxillerat Internacional i, si res no es torça, l'acabarà allà.

Des que va marxar a l'estranger, la princesa ha vingut a Espanya vegades comptades. L'octubre passat se la va poder veure al lliurament dels Premis Príncep d'Astúries. I se sap que també va tornar a casa per Nadal, però només va aparèixer públicament a la felicitació dels monarques.

A la casa reial intenten ser molt hermètics amb tot el que afecta Elionor. Procuren que porti una vida el més semblant possible a la d'una noia de la seva edat. Tot i que també són conscients de les responsabilitats que ha d'assumir.

Felip, Letícia, Sofia i Elionor en un jardí
Letícia ha tornat a reunir tota la família a Gal·les | Casa Reial

El fet d'estudiar a l'estranger li ha obert moltes portes. A l'internat de Gal·les és una alumna més i passa desapercebuda entre joves de totes les nacionalitats. A més, en estar lluny de la família ha après a moure's pel seu compte davant de determinades situacions.

Els viatges privats de Letícia

Hi ha una cosa que Letícia no perdona, i són les escapades privades que fan en família. Des que es va casar amb Felip, el maig del 2004, han fet diversos viatges en secret. És normal que tots cada estiu passin quinze dies al palau de Marivent, però arribat el moment, no dubten a desaparèixer.

Sempre van a llocs relaxats, allunyats de la premsa, on puguin tenir intimitat. Aquestes escapades gairebé mai surten a la llum perquè no es fan públiques.

Se sap que, un mes abans de casar-se, Felip i Letícia van fer un viatge a les Antilles, i el 2015 van anar a l'Algarve amb les seves filles. Moltes vegades van a veure amics que els conviden, però la discreció sempre és la nota predominant.

També sabem que l'abril del 2019, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, Letícia va fer una escapada amb Elionor i Sofia. I Felip, a causa d'uns compromisos institucionals que tenia, s'hi va unir una mica més tard.