La col·laboradora que ha traït 'Sálvame' per marxar a la competència

Aquest diumenge, a més, tornarà a treballar al debat de 'Supervivientes'

Els col·laboradors de 'Sálvame'
La col·laboradora ha marxat a la competència | Telecinco

  

SálvameBelén Rodríguez Antonio David Flores

Tot i que ella sempre ha defensat que va fer-ho per un problema de salut, és cert que la seva enemistat amb Flores hauria dificultat la seva presència a plató, perquè no volia coincidir amb el col·laborador i això no hauria agradat al programa, que en part viu del 'morbo' que es genera a les seves pròpies files.

La traïció

En un primer moment semblava que Belén Ro anava a fitxar per 'Viva la vida', el programa en què ja treballen les seves amigues Terelu CamposCarmen Borrego; tanmateix, va rebutjar aquesta oferta i s'ha decantat per dos altres formats del grup Mediaset. Aquest mateix diumenge Belén Ro tornarà a exercir com a col·laboradora dels debats de 'Supervivientes', un lloc que ja va ocupar fa uns anys i que, certament, se li donava molt bé.

A més, la col·laboradora ha fitxat per un programa que competeix amb hora amb el seu ex programa, 'Sálvame'. En els pròxims dies començarà a col·laborar en 'Cuatro al día' el programa que presenta Joaquín Prat, amb qui coincidir durant molt temps a 'El programa de Ana Rosa'.

  

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari