Plató de 'Gran Hermano'

La col·laboradora de Telecinco que té un germanastre secret i no coneixies

Poc se sap sobre aquest jove que forma part de la vida d'Adara Molinero

La vida familiar d'Adara Molinero és força complicada, sobretot perquè ni ella ni el seu germà mantenen una gran relació amb el seu pare.

Elena, la mare de la guanyadora de 'Gran Hermano', no dubtava a retreure-ho al seu ex. «Em fa molta pena el meu fill Aitor», apuntava.

«Si dos anys pesen, imagina't nou. Podria fer una volta per Alcobendas, la veritat», retreia al pare dels seus fills.

Adara Molinero amb ulleres
Adara Molinero fa uns quants anys que està distanciada del seu pare. | Telecinco

Tot i això, Jesús Molinero va aparèixer a la televisió per donar suport a la seva filla durant el seu pas recent per 'Secret Story'.

«Diu que si la seva filla el necessita, com a pare hi serà per al que pugui necessitar. Afirma que si veu la seva filla amb ganes de reconciliació, ell no tindrà problemes».

Allà, el pare i la filla van accedir a veure's fora i arreglar els seus problemes. Encara que aquest gest no convenç Eelena. «M'encantaria que ho fes amb els dos, en tens dos. Dos anys sense parlar-te amb ella i nou amb ell».

Aitor i Adara Molinero asseguts en un plató de Telecinco
Aitor i Adara Molinero asseguts en un plató de Telecinco. | Mediaset 

«Vaig sentir que l'importava alguna cosa, durant aquests dos anys semblava que no l'importava res», al·legava el pare d'Adara al seu torn després de l'anhelat retrobament.

«Vinc conciliador. A part, veig que ho està passant força malament, vull donar-li una mica d'ànim i fer les paus», deia a la parella de Rodrí Fuertes.

La filla era incapaç de contenir l'emoció. «La meva relació amb Adara era molt estreta. Potser quan és així, certes coses es fan més grans que en una relació amb menys sentiment», donava a entendre Molinero.

El germanastre d'Adara Molinero que molt pocs coneixen

Al seu torn, la relació amb l'altre fill és molt lluny d'arreglar-se. «No sempre a totes les famílies el 't'estimo' val, cal demostrar-ho més que dir-ho», afegia sobre la seva situació.

Solucionar les coses amb el seu fill Aitor és un compte pendent que Molinero té des de fa temps.

El jove, que es manté allunyat del focus mediàtic, serà pare d'aquí poc, cosa que té la família molt feliç i il·lusionada.

De fet, una de les poques vegades que l'hem vist en un plató va ser per parlar sobre la relació que manté amb la seva germana Adara.

Adara i el seu pare, Jesús Molinero
Adara i el seu pare, Jesús Molinero es retroben a 'GH'. | Mediaset 

Així, tots dos explicaven que són molt diferents, però que tot i això s'estimen molt. «Eren petits conflictes, vam anar fent les nostres vides i es va fer bola. Ell és més rebel, jo soc més centrada...», donava a entendre Adara.

«No és gens dolent, però som diferents. Quan vaig fer 18 anys vaig encaminar la meva vida, era hostessa, vivia fora... Si ja no ens parlàvem, vivint fora encara menys».

Aitor va tenir un passat molt conflictiu, ja que durant la joventut va fer front a les addiccions. Un infern d'on va sortir amb l'ajuda de la seva mare.

Encara que potser molts no saben que, a part d'Aitor, Adara té un germanastre que pocs coneixen anomenat Marc Solà.

El jove és amic de Rodrí Fuertes, parella d'Adara, i apareixia per primera vegada en televisió com a defensor al plató de 'GH'.

Gràcies a la presència del jove a Telecinco, el pare i la mare d'Adara es coneixien darrere de càmeres.

Així, sorgien les espurnes entre tots dos i començaven un festeig fins al dia d'avui. D'aquesta manera, Solà esdevenia l'intermediari perfecte perquè sorgís l'amor.

Tot i que el jove no és gens mediàtic, sí que sol compartir algunes de les seves aficions, entre les quals hi ha l'esport.

Concretament, el golf i l'esquí. Cosa que anomena «la seva dolça addicció». Però Solà també és un apassionat de la fotografia i de la moda, a què es dedica des de fa uns anys.

Tot i això, el jove prefereix mantenir la seva vida sentimental en secret, encara que es deixa veure en companyia dels seus amics. Sobretot d'Adara.