ÚLTIMA HORA

💸 CaixaBank tindrà el 74,2% del nou banc creat amb la fusió amb Bankia

El comentari d'una estrella de 'Sálvame' que podria carregar-se el programa

Ha generat una allau de crítiques i retrets dins i fora de plató

Sálvame
Ha generat una allau de crítiques i retrets dins i fora de plató| Sálvame

'Sálvame', tot i no cancel·lar la seva emissió arran del coronavirus com sí que s'han vist obligats a fer altres programes, ha adaptat el seu contingut a la crisi sanitària que viu el país, oferint informació bàsica sobre la pandèmia i consells mèdics, de la mà del doctor Jesús Sánchez Martos.

Els col·laboradors habituals, com María Patiño o Kiko Matamoros, comparteixen plató aquests dies amb professionals de l'àmbit sanitari. Precisament un consell de Sánchez Martos i la reacció de Kiko Matamoros al respecte ha fet esclatar la polèmica.

Kiko Matamoros, acusat de masclista

Un comentari de Kiko Matamoros ha molestat molts espectadors, alguns dels quals han titllat Matamoros de masclista a Twitter. Fins i tot algun col·lectiu hauria demanat el tancament immediat del programa arran de les paraules del col·laborador.

«No estic acostumat a netejar, però soc un 'tio' que ajuda a casa, no et creguis que no», ha confessat Matamoros. «Ja comencem malament. No s'ajuda, es fa per a tots», li ha respost Carlota Corredera, obrint un debat sobre el feminisme. «Continuo sent feminista tot i la crisi», li ha recordat la presentadora.

«És terrorífic»

«El que dius d'ajudar a casa és terrorífic perquè sembla que facis un gest i això és cosa de tots, no de la dona», ha insistit Corredera. Les col·laboradores del programa s'han sentit ofeses i han culpat Matamoros d'un comentari, segons elles, fora de lloc, que no només ha generat discussió al plató. «És que sembla que és la dona la que ha de fer les labors obligatòriament», ha dit María Patiño. Kiko Matamoros ha intentat treure ferro a l'assumpte i fer entendre que no era un comentari masclista, però no ha acabat de convèncer ningú. 


Comentaris

envia el comentari