Corinna, un maldecap reial: revelen que va organitzar la lluna de mel a Felip i Letícia

Ho acaba de fer públic la revista 'Vanity fair', cosa que demostra l'estreta relació que mantenia Corinna amb la Casa Reial

El rei Felip i la reina Letícia en un congrés científic a Huelva el 14 de febrer de 2020
Ha sortit a la llum qui va ser l'encarregat d'organitzar la boda dels reis | GTRES

Amb la crisi del coronavirus acaparant els titulars d’Espanya i d’arreu del món, estan quedant una mica ‘tapades’ informacions crucials de la Casa Reial que en un altre moment haguessin estat un escàndol que hagués aparegut a totes les portades dels mitjans, com és el cas de la donació de 100 milions d’euros que havia rebut per part d'Aràbia Saudí el rei emèrit Joan Carles I, i que havia ocultat en un compte bancari de Suïssa.

La cosa no quedaria aquí, ja que Joan Carles hauria desviat una part d’aquests diners cap a la seva ‘amiga’ Corinna, de qui s’han revelat nous detalls fins ara desconeguts, i que la relacionen amb els actuals reis, Felip VI i Letícia.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Corinna va organitzar la lluna de mel dels reis

La revista ‘Vanity Fair’ ha estat l’encarregada de treure a la llum una informació crucial per fer-nos entendre la importància cabdal que tenia Corinna a la vida del rei emèrit ara fa uns anys. I és que l'alemanya, no només hauria estat l’encarregada de buscar-li feina a Iñaki Urdangarin, sinó que també s’hauria ocupat d’organitzar la lluna de mel de Felip VI i Letícia. Segons ha filtrat una amiga de Corinna a la revista, aquesta «no se separava dels dossiers de viatge i estava molt preocupada perquè no es filtrés res a la premsa».

Si a això li sumem, que Corinna tindria la intenció de denunciar el rei emèrit a Londres per amenaces i assetjament, la situació es podria posar molt negre per la corona, que en els últims anys no para de trobar-se immersa en escàndols de tota mena, ja siguin delictius, per culpa d’Iñaki Urdangarin, o sexuals i corruptes, de la mà del rei emèrit, que no ha parat de rebre donacions de fonts qüestionables, i ha estat relacionat en diverses ocasions amb diferents dones.

 

A més a més, si finalment Corinna posés el cas en mans de la justícia britànica, sense dubte sortirien a la llum detalls i negocis fins ara desconeguts del rei emèrit que de ben segur no ajudarien a millorar la imatge, ja tocada, de Joan Carles.

 

Comentaris

envia el comentari