Muntatge fotogràfic dels jutges de Masterchef i Verónica Forqué

Comunicat urgent de 'Masterchef' sobre la mort de Verónica Forqué

La productora de 'Masterchef Celebrity' surt al pas de les crítiques després de la mort de l'actriu

La mort de Verónica Forqué continua envoltada de molta polèmica a causa de l'estat de salut que presentava la veterana actriu en els darrers temps. I és que l'exconcursant de 'Masterchef Celebrity' no va poder aguantar l'exigència d'un programa que va acabar per engolir-la.

Almenys així es va veure al llarg de les setmanes que va estar concursant a l'esmentat talent de TVE. L'actriu no estava bé, fet que es va demostrar al programa de cuina. A més, tampoc la van ajudar les crítiques que va rebre a les xarxes socials en la seva participació en l'espai de 'Shine Iberia', la productora del talent.

Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity'
Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity' | RTVE

Molts asseguren que aquest va ser el detonant del malaurat final de Forqué, que decidia posar fi a la seva vida dilluns passat al seu domicili de Madrid. Una luctuosa i inesperada notícia que deixava orfe el món de la cultura del nostre país.

Comunicat urgent de 'Masterchef' després de la mort de Verónica Forqué

'Shine Iberia', productora de 'Masterchef', ha emès un comunicat urgent en les últimes hores per aclarir diversos punts sobre la seva relació amb l'actriu. La productora ha «lamentat profundament» la pèrdua de Verónica Forqué, que va morir aquest dilluns amb 66 anys.

L'estimada artista havia aparegut per última vegada a la televisió a la versió 'Celebrity', on el seu peculiar comportament havia provocat la ira de molts. I és que Forqué va esdevenir la protagonista total de l'edició.

Veronica Forqué en un photocall
Verónica Forqué va morir dilluns passat al seu pis de Madrid| GTRES

A les darreres hores s'havia criticat el talent culinari i carregat contra la productora després de conèixer-se la fatal notícia. Per això, la productora no ha tingut cap més remei que sortir al pas, defensant-se d'aquestes acusacions amb un comunicat.

Així, exposen que Verónica Forqué «havia afirmat moltes vegades sentir-se feliç i agraïda» de l'opció que li havien donat en participar dins el format de TVE.

Així mateix, apunten que la relació entre les dues parts era tan bona que havia estat la «convidada especial» d'altres dels seus espais com 'Masterchef Junior' o 'Maestros de la Costura'. Alhora, revelen que estaven preparant una sèrie al seu costat.

«Des de 'Shine Iberia' i en nom de tota la família de 'Masterchef' lamentem profundament la pèrdua de Verónica Forqué. Una de les grans actrius de la nostra cinematografia. Per a nosaltres, una excel·lent persona amb qui vam tenir la sort de coincidir», comença el comunicat.

'Masterchef' aclareix quina era la relació real amb Verónica Forqué

Tot seguit, 'Shine Iberia'va anar aclarint la gran relació que existia entre Forqué i la productora. «Primer, a l'enregistrament de l'última edició de 'Masterchef Celebrity', que va tenir lloc entre els mesos de maig i juliol de 2021, on va afirmar en moltes ocasions sentir-se feliç i agraïda, igual que ho va fer en els mesos posteriors, tant en públic com en privat».

«Després, rebent-la com a convidada especial en algun dels nostres programes com a 'Masterchef Junior' o 'Maestros de la Costura'. I també en el desenvolupament d'una sèrie que estàvem creant amb ella, el seu nou projecte personal que ens il·lusionava a tots igual», diu el comunicat.

Pepe Rodríguez es el cap de cuina del seu restaurant familiar, 'El Bohío'.
Pepe Rodríguez, un dels tres jutges de 'MasterChef Celebrity'| GTRES

Per acabar, exposen les bases del programa amb els participants: «A 'Masterchef Celebrity', el benestar, la seguretat i el respecte per la privadesa dels concursants és la nostra prioritat absoluta».

«Verónica va decidir tant començar com finalitzar la seva participació en el programa quan ho va considerar, comptant amb el nostre continu suport. Demanem si us plau respecte per ella i per la seva família. Et trobarem molt a faltar, Verónica, descansa en pau», finalitza el comunicat.