Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío i David Flores abraçats

Rocío i David Flores s'assabenten, per fi, del que amagava el seu pare, Antonio David

Els germans Flores sembla que han obert els ulls

Si alguna cosa ha caracteritzat l'actitud pública de Rocío i David Flores és que sempre s'han posicionat a favor del seu pare, Antonio David. En tot moment li han donat suport a la 'guerra' amb la seva ex i mare d'ells, fins i tot quan el va acusar de maltractaments i de violència vicària.

 

Aquesta defensa incondicional ha fet que rebin nombroses crítiques, sobretot ella, que ha fet servir les xarxes socials i la feina a la televisió per a defensar el malagueny.

Rocío Flores
Sembla que Rocío Flores és més crítica amb el seu pare | GTRES

Ara, però, les coses han canviat una mica. Sembla que els joves han conegut detalls i informacions del seu pare que els ha fet obrir els ulls. Sí, s'han adonat que no sempre actua correctament.

Rocío i David Flores descobreixen coses que no sabien d'Antonio David

Aquestes últimes setmanes, han aparegut moltes informacions sobre l'excol·laborador de 'Sálvame'. En efecte, després de la ruptura sentimental amb Olga Moreno, hi ha rumors que diuen que l'havia enganyat amb Marta Riesco. Sense oblidar que han sortit a la llum els noms d'altres dones amb qui li hauria estat infidel.

⬇️ Punxa a sota per llegir el gran secret que ha descobert David Flores Carrasco ⬇️

😱 NO VEURÀ NO UN EURO ➡️

Fins i tot s'ha dit que Antonio està amb una altra. Pel que sembla, és una jove madrilenya que el té molt il·lusionat. Tant és així que, segons el programa 'Ya son las ocho', on s'ha donat l'exclusiva, estaria disposat a formalitzar la relació amb ella.

Tot això ha propiciat que els fills grans del malagueny hagin reaccionat. En concret, seria Rocío qui s'ha adonat del que realment ha fet el seu pare.

Rocío Flores
En privat, Rocío Flores reconeix el que no li agrada del seu pare | Mediaset

El periodista Saúl Ortiz ha revelat al diari 'ABC' que Rocío està «cada vegada més al límit. En cercles petits, reconeix que, després de descobrir que part del que s'ha explicat als mitjans és veritat, està convençuda que el seu pare no ha actuat bé».

Segons explica, té clar que «algunes justificacions no són vàlides ni creïbles». Per això, suposadament, a la separació s'ha posicionat a favor d'Olga. No només se l'estima, sinó que li dina suport.

 

A més, hi ha un detall que no ha passat desapercebut per a ningú i que deixaria caure aquest canvi de postura. Ens referim a que Rocío ha compartit un missatge molt singular a les xarxes, que diu: «He après que la vida canvia en un segon i que el que avui creus que és cert, demà potser no ho és».

«No t'aferris a res: perdona, oblida i comença de nou cada cop que sigui necessari. Canvia de camí si no t'agrada el que estàs recorrent i viu el present amb passió».

Rocío i David seguiran donant suport al seu pare públicament

Tot i que donen suport a Olga i han sabut que certes notícies sobre el seu pare són certes, han pres una decisió. I és que, 'de cara a la galeria', seguiran defensant-lo.

En paraules d'Ortiz, els retrets li fan en privat. No volen que la imatge de família perfecta se'n vagi en orris. És més, tampoc volen contribuir a que al seu pare se'l critiqui i se l'apallisi encara més.

David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola
Malgrat tot, públicament Rocío seguirà donant suport a Antonio David | cedida

Caldrà veure si continuen mantenint la mateixa postura si, com indiquen els rumors, Antonio apareix amb la seva suposada nova parella. Si li donessin suport, farien mal a Olga, i tenen clar que això no ho volen de cap manera.