Vídeo: Un concursant de 'Got talent' pateix un angoixant accident en directe

El moment es va poder veure en pantalla, perquè el programa era en directe

El jurat de 'Got talent'

El jurat i el presentador del programa van patir molt durant l'accident | GTRES

Telecinco emetia ahir una de les semifinals de 'Got talent', que com és habitual, s'emet en directe per poder comptar amb el suport dels espectadors que hi participen via missatges. Això implica que tot el que passi a plató es veu en temps real pels televisors, sense tenir opció a eliminar els errors o incidents que puguin patir els concursants durant el seu número. Aquest fet va provocar que ahir un dels semifinalistes del programa visqués un dels seus moments més angoixants de la seva trajectòria professional.

L'il·lusionista Pedro Volta volia sorprendre el jurat del programa fent un número d'escapisme. Aquest consistia a submergir-se en una banyera d'aigua, tapada amb dos cadenats. Ell, amb una camisa de força, havia d'alliberar-se de l'aigua i sortir, abans però, obrint el dos cadenats que el custodiaven.

L'intent fallit

Quan feia un minut i mig que era dins de l'aigua, Volta perdia el coneixement i havia de ser rescatat pels serveis mèdics del programa. Després el mateix concursant admetia que no tornaria a realitzar un número d'aquestes característiques. Cal recordar que fa menys de dos anys va patir un accident similar mentre realitzada un espectacle a peu de carrer.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari