Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes'

Una participant de 'Supervivientes', víctima d'una broma macabra: anuncien que ha mort

Violeta Mangriñán va haver de fer front a les notícies falses sobre la seva suposada mort

Els famosos moltes vegades han de fer front a rumors i notícies sobre la seva vida privada que no tenen res a veure amb la realitat. I això és el que li va passar a Violeta Mangriñán, exconcursant de 'Supervivientes'.

Quan va sortir del reality, en què va participar el 2019 i gràcies al qual va conèixer la seva parella, Fabio Colloricchio, es va llançar una notícia falsa sobre ella.

Pla mitjà de Violeta Mangriñán somrient a càmera
Violeta Mangriñán | GTRES

I és que es va arribar a dir que havia mort. «Violeta Mangriñán se suïcida després de la pressió i les crítiques de 'Supervivientes'», anunciava el titular de la notícia.

Així, aquesta bola explicava que la influencer s'havia tret la vida prenent-se pastilles perquè no havia aguantat l'assetjament que havia patit arran de participar al reality esmentat.

La jove, força impactada, va voler treure importància a l'assumpte i fins i tot s'ho va prendre de broma: «Ric per no plorar», comentava a les seves xarxes socials.

I va ironitzar: «No estava morta, estava de festa».De la mateixa manera, va posar de manifest la quantitat d'escàndols a què havia hagut de fer front.

Cal recordar que Violeta es va deixar portar completament a Hondures, on va conèixer Fabio. I és que una vegada, els dos joves van tenir relacions sexuals davant de les càmeres, cosa que va fer que rebessin moltes crítiques.

La veritat és que saltava a la vista que la notícia no era més que un pèssim muntatge de Photoshop, però amb això n'hi havia prou perquè es fes viral, i fins i tot hi va haver qui se la va creure.

I Violeta no és l'única que ha hagut de suportar situacions incòmodes com aquesta, ja que a altres famosos també els ha tocat viure el mateix.

L'estranya teoria conspirativa sobre Luis Miguel

Un cas molt curiós és el del cantant Luis Miguel. El 2010, es va especular que l'artista havia mort, i el rumor es va escampar ràpidament. Cosa que es fonamentava en la forta preocupació que hi havia en aquell moment per la salut del mexicà, que estava ingressat en una clínica de Califòrnia per a sotmetre's a una intervenció quirúrgica.

Alguns rumors deien que havia mort durant l'operació, i altres, que estava en coma i que la situació era irreversible, però ningú de l'entorn ho va desmentir.

Les teories més boges assegurem que un doble seu l'ha substituït durant tot aquest temps.

Ricky Martin saluda des del cel

El gener del 2015 va començar a circular per internet una notícia falsa que donava per mort Ricky Martin.

Segons diversos mitjans, el cantant havia perdut la vida en un accident de trànsit en una autopista de Los Angeles, a Califòrnia. I fins i tot es van difondre vídeos del suposat xoc mortal a YouTube.

El rumor va ser tan fort, que les xarxes socials se'n van fer ressò, i es va convertir en trending topic a Twitter.

L'artista, quan es va assabentar de la mentida, va compartir dues fotos al seu compte de Facebook per a demostrar que seguia viu. «Hola des del cel» i «Vespre al cel» van ser les paraules amb què va acompanyar la publicació.

Adeu a Kiko Matamoros

Aquest mateix any, Kiko Matamoros també era protagonista d'una d'aquestes notícies falses que acaben viralitzant-se.

«Lamentablement, sembla que m'he mort i no me n'he adonat putoadonat. Ja us aniré explicant com em va tot al més enllà», compartia el tertulià a les xarxes socials juntament amb una foto seva a l'hospital.

Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda
Kiko Matamoros | GTRES

Els seus fans no donaven crèdit a aquesta informació. A la publicació de Kiko es podien llegir comentaris com «Que malament està la gent que dona aquestes notícies», «La gent s'avorreix molt», «Quin nivell d'informació» o «Però això què és? Ja no hi ha respecte».