IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els concursants de 'Supervivientes', desconcertats per unes paraules de Jordi González

A Hondures ningú ha entès a què es referia el presentador català

Jordi Gopnzález durant una gala de 'Supervivientes'
Jordi González s'ha mostrat preocupat per l'evolució del coronavirus a Espanya | Catalunya Diari

Jordi González ha tingut un petit lapsus durant el debat de 'Supervivientes' d'aquest diumenge. El presentador català connectava amb els supervivents per fer un balanç de la setmana, i ha aprofitat per preguntar com es trobaven. Els concursants han mencionat les diferents problemàtiques que s'han trobat al llarg de la setmana,  i Elena ha rebut la trucada del seu fill, Aitor, que acaba de complir anys.

Unes paraules que han fet saltar les alarmes

Just abans d'acomiadar aquesta connexió, José Antonio Avilés ha insistit a explicar que notava Jordi González amb un to molt seriós i li preguntava si estava tot bé. La resposta del català ha estat que no li tirés de la llengua. Aquesta resposta ha preocupat moltíssim el concursant, que ha començat a trencar-se el cap, intentant desxifrar el que li acabaven de dir.

Els seus companys li han insistit que no es preocupés, i que tot estava bé. Però això no ha calmat Avilés, que ha estat incapaç d'oblidar-se del moment. De fet, el mateix Jordi González ha hagut de tornar a connectar amb ells per intentar calmar els ànims, però segons sembla el que havia de ser una solució s'ha acabat convertint en un mal major .

Jordi González, trist i preocupat pel que està passant a Espanya

En un intent de calmar les aigües, Jordi ha tornat a parlar amb ells, i els ha explicat que a Espanya tot va malament i que està molt trist i molt preocupat. Això ha fet saltar les alarmes a l'illa d'Hondures, i els concursants han volgut saber més, entenent que la situació de país estava empitjorant per moments.

Finalment, González s'ha limitat a afegir que res tenia a veure amb el concurs i amb ells, animant encara més els rumors en el concurs.


Comentaris

envia el comentari