Coneix tots els concursants de 'GH VIP'

Guadalix de la Sierra ja ha acollit els participants d'aquesta edició

Imatge promocional de 'GH Vip'
'GH VIP' comença amb molta força | Telecinco

Els concursants de 'GH VIP' ja estan a la casa de Guadalix. El càsting d'aquesta edició ha generat molt de morbo, ja que molts dels concursants ja arriben amb problemes personals entre ells. L'edició es prolongarà durant els tres pròxims mesos.

El càsting al complet

Ha passat un estiu on s'han rumorejat molts noms de possibles concursants per aquesta edició del VIP. La primera participant confirmada va ser Mila Ximénez. L'entrada de la col·laboradora de 'Sálvame' aportaria dos elements habituals en el format: és capaç de fer esclatar el plató d'un empipament o provocar riallades amb el seu humor.

Mila Ximénez aifmr que 'GH VIP7' serà una experiència
Mila Ximénez aifma que 'GH VIP7' serà una experiència | CatalunyaDiari.cat

 

Un altre dels participants que es va confirmar amb força antelació és Diego Arroba, conegut popularment com 'El Cejas'. El jove és un fenomen de masses en xarxes socials, on compta amb gairebé 2 milions de seguidors, i ara ha de demostrar a l'audiència del que és capaç de fer en un reallity.

Una edició més, el reality aposta per un Pantoja entre els seus concursants, Anabel Pantoja, neboda d'Isabel. L'andalusa ja va participar a 'Supervivientes' on va abandonar al cap de pocs dies. D'altra banda, Telecinco també ha apostat per un vell conegut, Dinio García. El cubà reapareix d'aquesta manera a la televisió, després de fer-se famós per les seves aventures nocturnes.

Coneguts i no tan coneguts

No serà la primera vegada que Adara Molinero trepitgi la casa de Guadalix, ja que ho va fer en el passat en l'edició dels anònims. La concursant va generar molta polèmica durant la seva edició. Noemí Salazar, dels 'Gipsy Kings', Estela Grande, dona de Diego Matamoros i Núria Martínez, amiga especial d'Omar Montes, seran també dos concursants molt potents per al format.

Adara Molinero concursarà a 'GH VIP 7'
Adara Molinero concursarà a 'GH VIP 7' | iNSTAGRAM

 

Rivalitat entre Alba Carillo i Antonio David Flores

Una altra aposta de Telecinco és donar continuïtat a les aventures d'Alba Carillo. La model i influencer torna a participar en un reality de la casa, i promet revolucionar-ho tot, de la mateixa manera que ho farà el seu enemic, Antonio David Flores, exparella de Rocío Carrasco.

'GH VIP' tindrà un participant estranger, l'italià Gianmarco Onestini, influencer i model que va quedar en segon lloc en el «Gran fratello VIP 2017». El Maestro Joao, Hugo Castejón i Kiko Jiménez complementaran la llista dels nois.

La sorpresa de l'edició

Una de les sorpreses de l'edició és la presència de la periodista Irene Junquera, encara que ja es va filtrar la seva participació, és tota una sorpresa l'aparició d'aquest perfil en aquest format. Junquera és coneguda per haver estat tants anys a 'Punto Pelota' i posteriorment a 'El Chiringuito'. La periodista esportiva té l'objectiu de mostrar-se tal com és.

Irene Junquera a Zapeando
Irene Junquera, la sorpresa de l'edició | La Sexta

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari