El cantant Miguel Bosé a Madrid el 23 d'octubre de 2019

Confirmen el fitxatge estrella de 'Supervivientes' i no agradarà a Miguel Bosé

Telecinco començarà a emetre 'Supervivientes' el 8 d'abril

Telecinco tornarà a emetre 'Supervivientes' aquest 8 d'abril i té previst comptar amb diverses celebritats del nostre país. Per poder complir amb els protocols sanitaris, la productora del 'reality' ha aïllat tots els concursants en una casa perquè compleixin amb la quarantena abans de volar a Hondures.

No obstant això, en l'últim moment s'ha fet públic el nom d'un famós, que podria ser el gran fixatge d'aquesta edició. De fet, la productora s'ha encarregat de protegir la identitat d'aquesta persona per tal de mantenir l'efecte sorpresa. 

Lara Álvarez, presentadora a Hondures, en la presentació de la nova edició ha confirmat que hi ha un últim concursant i que la cadena s'ha encarregat de guardar-li l'anonimat per generar curiositat en els teleespectadors. Doncs bé, l'expert en televisió Rocco Steinhäuser, ha informat a través de les seves xarxes socials que l'exparella de Miguel Bosé participarà a 'Supervivientes'.

És possible que Miguel Bosé esclati davant la decisió de la seva exparella, Nacho Palau, que està acabant de tancar el contracte amb la productora. Amb tot això, Bosé veu perillar la seva intimitat, ja que en aquests últims mesos ha estat sota el focus mediàtic per la polèmica que va protagonitzar sobre les mascaretes contra la Covid-19

Sens dubte, Telecinco aconseguirà augmentar les xifres d'audiència amb aquest nou fitxatge. La premsa del cor estarà molt pendent del concurs que faci Nacho, ja que podria trencar el seu silenci i així omplir hores de pantalla i protagonitzar portades.

Participarà amb algú que coneix molt bé

La model Palito Dominguín, neboda de Miguel Bosé, també ha volgut sumar-se a l'aventura de 'Supervivientes'. La seva presència pot ser molt important per ajudar-nos a entendre la relació que hi ha entre Nacho i Miguel.

Nacho Palau ha volgut felicitar a Palito amb una fotografia publicada a les xarxes socials. L'exparella de Bosé li desitja molta sort i assegura que li donarà suport en tot moment. No obstant això, ha publicat la imatge abans que es fes pública la seva participació. De moment, Palau nega la seva participació en el programa, però sembla que els seus arguments no convencen i si ens guiem per la informació de Rocco, podrem veure a l'ex de Miguel Bosé gaudint de les platges hondurenyes.