Es confirma la participació de Mila Ximénez a 'GH VIP 7'

La col·laboradora s'ha convertit en la primera concursant en confirmar la seva participació en el 'reality'

Mila Ximénez participarà a 'GH VIP 7'
Mila Ximénez participarà a 'GH VIP 7' | TELECINCO

Després de setmanes de rumors, finalment, la participació de Mila Ximénez a ‘GH VIP 7’ s’ha confirmat. D’aquesta manera, la col·laboradora de ‘Sálvame’ és la primera concursant oficial d’aquesta pròxima edició de famosos de ‘Gran Hermano’.

La col·laboradora ja té certa experiència en el món dels ‘realities’ després d’haver participat a ‘Supervivientes 2016’, on va esdevenir una de les concursants més polèmiques de l’edició. Amb la seva forta personalitat, que ha mostrat en repetides ocasions a ‘Sálvame’ protagonitzant molts conflictes, és probable que sigui una de les habitants de la casa de Guadalix amb qui sigui més difícil conviure, i de ben segur aportarà molt contingut i moments televisius que seran recordats en el ‘reality’.

 

Letícia Sabater, Rafael Amargo o Falete, podrien entrar també a 'GH VIP 7'

Així es manifestava Mila respecte a la nova aventura que viurà en els pròxims mesos: «’GH’ és un format tan bo i tan dur, perquè psicològicament ha de ser dur. I crec que a aquestes altures del partit, per què no m’ho he de permetre?». També va voler reflexionar sobre les diferències que per ella tindria la seva estada a la casa de Guadalix en comparació amb la que va tenir a l’illa d’Hondures quan va estar concursant a ‘Supervivientes’:«’Supervivientes’ era una aventura, però això és una experiència».

 

Mila Ximénez aifmr que 'GH VIP7' serà una experiència
Mila Ximénez afirma que 'GH VIP7' serà una experiència | CatalunyaDiari.cat

 

Amb la primera concursant confirmada de la pròxima edició de ‘GH VIP’, queden encara molts rostres per revelar, tot i que alguns sonen ja amb molta força, com són: Falete, Leticia Sabater, Rafael Amargo, Ángela Ponce, Anabel Pantoja o Patricia Rodríguez.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari