Pablo Iglesias i Irene Montero

La creadora de 'La que se avecina' esclata contra Irene Montero

Laura Caballero ha mostrat la seva opinió sobre el Ministeri d'Igualtat en les seves xarxes socials

En l'actualitat, 'La que se avecina' és una de les sèries més populars a Espanya. La ficció que va començar l'any 2007 és una de les apostes de Telecinco temporada rere temporada i és que els seus creadors, els germans Alberto i Laura Caballero, a vegades solen donar pistes sobre les noves temporades a les seves xarxes socials.

Aquesta vegada ha estat diferent, ja que Laura Caballero ha utilitzat el seu Twitter per parlar sobre diversos temes polítics. Malgrat que la sèrie habitualment critica alguns aspectes de la societat, els seus creadors mai s'han mullat a les seves xarxes. És habitual veure com 'La que se avecina' fa humor amb aspectes relacionats amb la política o algunes situacions que viu el país, ja que la sèrie vol normalitzar aquesta mena de comentaris que es poden fer en un àmbit privat com és el d'una comunitat de veïns.

Tant Alberto com Laura Caballero sempre han mantingut que en les seves trames no intenten ofendre a ningú. Aquest cop, la creadora, ha volgut escriure alguna cosa a Twitter que s'ha fet 'viral'. El seu comentari ha generat una gran quantitat d'opinions, força dividides totes. La productora ha escrit en el seu perfil de Twitter un missatge on ha qüestionat a Irene Montero i al seu Ministeri d'Igualtat. En cap moment ha faltat el respecte, simplement ha volgut opinar sobre un tema que en l'actualitat està sent molt parlat.

Laura Caballero mostra la seva disconformitat amb el Ministeri d'Igualtat

«I què tal si els 451 milions d'euros del Ministeri de Desigualtat els destinessin al Ministeri d'Educació (especial inclosa, és clar)? Tractar els problemes des de l'arrel sol funcionar...», va escriure Laura Caballero al seu Twitter oficial. Aquestes paraules vénen arran dels plors d'Irene Montero en un acte contra la violència de gènere, fet que ha generat molta polèmica aquests últims dies.

El comentari de Caballero ha estat ferotgement criticat per diversos usuaris en les xarxes, tot i que també ha estat secundat per molts altres. La creadora de 'La que se avecina' ha volgut queixar-se d'aquest gran pressupost dedicat a aquest Ministeri. Després de publicar això, molts han qüestionat a Caballero per les trames que fan amb 'La que se avecina'.

Antonio Recio, un dels seus personatges, es caracteritza precisament per ser masclista i homòfob. Fins i tot, algun també ha recordat que el personatge d'Alba Recio, una noia transsexual, l'interpreta un home, l'actor Víctor Palmero. Després d'això, Jose Luis Gil, actor que interpreta Enrique Pastor a 'La que se avecina' i al mític Juan Cuesta a 'Aquí no hay quien viva', ha sortit en defensa del seu cap. «Això seria demostrar sensibilitat i sentit comú. Aquesta gent està a una altra cosa, estimada Laura. Molt perillosa, per cert», ha comentat també al seu Twitter.

Després del gran enrenou causat, la germana d'Alberto Caballero ha volgut explicar de nou les seves paraules, per evitar qualsevol mena de malentès. «És que no es pot aplicar una política d'igualtat sense tenir aquest Ministeri com succeeix en països d'Europa més avançats en qüestions socials? (Que de seguida us tireu a coll...)», ha tancat en les seves xarxes la creadora de la ficció.

Aquests missatges han estat eliminats, de manera que ja no es troben en les seves xarxes socials. Laura Caballero haurà decidit esborrar-los per no ficar-se en més polèmiques, ja que el seu comentari inicial havia creat un intens debat a Twitter sobre la necessitat del Ministeri d'Igualtat.

Segurament tot això ha arribat a l'oïda d'Irene Montero, de manera que no seria estrany que la política contesti mitjançant algun missatge a les seves xarxes socials a la creadora de 'La que se avecina'.