Cristian, de 'La isla', arriba al límit i esclata: «M'han fet mal moltes coses»

El jove ha utilitzat les seves xarxes socials per explicar el seu pas pel reality

Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'
Cristian, de 'La isla', arriba al límit i esclata: «M'han fet mal moltes coses» | MEDIASET

Una de les coses més complicades per als participants dels concursos és poder mantenir en secret el que ha succeït durant el transcurs dels enregistraments fins que és emès en televisió. I això és el que ha passat amb la majoria de concursants de 'La isla de las tentaciones', que no han pogut començar a comentar el que ha ocorregut durant el reality fins a aquest moment.

Els nois i les noies no han volgut desaprofitar l'oportunitat, i són molts els qui s'han atrevit a parlar i, especialment, a defensar-se. Un d'ells ha estat Cristian. Ell va entrar en el concurs amb Melodie com a parella, però van acabar trencant la seva relació durant la seva estada a 'La isla de las tentaciones'.

Ara, ell ha volgut sortir a parlar sobre el que va succeir en el programa. «No he pogut parlar fins ara, tenia moltes ganes però no em deixaven», escrivia a les històries del seu compte d'Instagram.

«Jo no he canviat a ningú. He volgut a la meva parella», ha explicat el jove sobre la conducta que va tenir en el reality, deixant clara la seva postura. Encara que també ha reconegut els seus errors en alguns moments amb la seva parella. «Algun comentari fora de context ha pogut haver-hi, però l'he respectat fins al final».

De fet, Cristian tenia planejat demanar-li matrimoni a Melodie durant la foguera final. Tanmateix, això mai va arribar a succeir, perquè ella no va voler seguir endavant amb la relació.

«Jo sé que en el fons tu em vols a la teva manera, però és que d'aquesta manera no em val. Fa molts anys que estic posant il·lusió a una relació que només m'ha donat turment, llàgrimes i sofriment», van ser les paraules que li va dir Melodie a Cristian llavors.

«O me n'anava amb ella o sol, després de nou anys era el que ella mereixia: que li guardés respecte», va dir sobre la seva decisió de marxar sol de l'illa i no al costat d'Andrea, la seva companya de cites.

Per acabar amb els seus aclariments, Cristian va manifestar què li van semblar alguns dels missatges que ha rebut: «M'han dolgut molt les coses que m'heu dit, m'heu donat molta canya», va finalitzar.


Comentaris

envia el comentari