Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

La resposta definitiva d'Isa Pantoja a la petició més romàntica d'Asraf

La seva cosina, Anabel Pantoja, ha confirmat la notícia a les xarxes

Aquest diumenge 'Socialité' va mostrar les imatges de la demanada de mà d’Asraf a Isa Pantoja. El programa va mostrar en exclusiva com el jove model li va demanar matrimoni a la filla d'Isabel Pantoja.

El moment va ser molt emotiu, ja que el jove es va agenollar per a declarar-li el seu amor etern a Isa Pantoja. No obstant això, en aquest moment encara no se sabia la resposta de la germana de Kiko Rivera.

Dos casaments al clan Pantoja en un mateix any

En diverses ocasions Isa Pantoja ha revelat que li encantaria casar-se, encara que sempre ha dit que això vol que ocorri molt en el futur. Però pel que sembla Asraf s'ha avançat en els seus plans. Aquesta demanada s'ha produït a Còrdova, lloc on la parella ha passat el cap de setmana desconnectant de la seva rutina.

Ara només manca la resposta definitiva d’Isa Pantoja, ja que són moltes els dubtes pel fet que la seva cosina també es casa l'any que ve, i al fet que amb el coronavirus és una cosa complicada gestionar i organitzar unes noces.

Perquè segons han revelat diversos mitjans com 'Socialité' o 'Lecturas,  Isa Pantoja no s'ho ha pensat dues vegades i ha acceptat la proposta. Es ve una de les noces més mediàtiques dels últims anys. El model i la col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' ja estarien pensant en la data per a no coincidir amb la d’Anabel.

Mentre Anabel i Chabelita passen un dels seus millors moments personals, Kiko Rivera atravessa possiblement un dels pitjors. A l'últim ‘Sábado Deluxe' Kiko va confessar estar passant un moment molt dolent en la seva vida, tant a l'àmbit personal com professional. Esperem que aquesta notícia suposi un motiu de felicitat per a tot el clan.

Anabel Pantoja confirma la notícia de la seva cosina

La resposta d’Isa Pantoja ha estat confirmada per la seva cosina Anabel, pel fet que ha felicitat la seva cosina públicament a través d'Instagram. «Aquell dia ens expliquen la nostra vida d'ara i ens prenem un ‘xupito’ més. Felicitats i enhorabona per als dos (posant-me a dieta JA)», ha escrit Anabel Pantoja al costat d'una fotografia d'ella i la seva cosina.

Isa Pantoja ha contestat a aquesta publicació, certificant així que sí, que es casa, que l'any que ve hi haurà noces amb Asraf després de molts mesos de rumors i especulacions que afirmaven que la parella volia fer aquest pas tan important en les seves vides.