Primer pla de Cristina Porta

Cristina Porta revela sense voler qui és la seva cosina: una famosa de Telecinco

Cristina Porta confirma els rumors que la uneixen a una de les cares més conegudes de Mediaset

Cristina Porta va ser, un cop més, la protagonista de La noche de los secretos. La periodista no té l'afecte dels concursants més polèmics de Secret Story i això ha comportat algun enfrontament.

Tot i això, el que va portar Porta a convertir-se en el tema d'actualitat va ser la revelació d'un secret que ha procurat amagar. Un secret que es va revelar al plató diumenge passat i que té a veure amb la identitat de la seva famosa cosina.

Cristina Porta confirma la identitat de la seva coneguda cosina

Tots els espectadors de Secret Story es van quedar atònits quan va sortir a la llum qui era la cosina de Cristina Porta. Una revelació que va desviar completament el rumb del debat i de l'enfrontament amb Víctor Sandoval.

Va ser ell qui va posar la comentarista esportiva contra les cordes i la va obligar a confirmar quin nexe l'uneix amb una de les cares de Telecinco. Tot va començar quan Porta va celebrar que Rafa, amb qui Sandoval va tenir alguna topada, se salvés de l'expulsió.

Fotomuntatge de Víctor Sandoval i Cristina Porta.
Sandoval revela la identitat de la cosina de Cristina Porta | Catalunya Diari

La col·laboradora es va adonar que alguns no aplaudien aquesta salvació i no va trigar a pronunciar-s'hi. «No sé si hi ha algú, als sofàs assegut, que no vulgui que Rafa sigui el guanyador», va començar dient.

Unes paraules que Víctor va sentir que anaven dirigides a ell i que van provocar que el col·laborador donés rèplica. «Jo no he aplaudit, no estic als sofàs», va respondre. La tensió entre tots dos anava en augment i Cristina va contraatacar.

Fresita, exconcursant de 'Gran Hermano'
Cristina Porta confirma que Fresita és la seva cosina segona | GTRES

«Per això he dit als sofàs. Jo és que soc molt precisa», va puntualitzar Porta. Va ser llavors quan Sandoval no es va mossegar la llengua i va revelar el secret familiar de l'exconcursant de Secret Story.

«Que intel·ligent ets! Em recordes la teva cosina», va deixar caure. «A quina cosina?», va voler saber Cristina pensant que no sortiria a la llum el seu nom. «A Fresita, la meva amiga, que tu no l'anomenes, però jo sí», va deixar anar per a sorpresa de tots després de fer-se l'interessant.

Cristina Porta: «Estic orgullosa que sigui la meva cosina»

La revelació de Víctor va agafar tothom per sorpresa. Molts desconeixien aquest parentiu entre les dues concursants de realities i es preguntaven per què Cristina mai no ho ha esmentat.

«Per què l'he de nomenar? I orgullosa que estic que sigui la meva cosina segona», va confirmar, arrencant els aplaudiments del públic. «Ah, no sé, per què no l'anomenes», va respondre el col·laborador.

Primer pla de Cristina Porta amb cara de sorpresa
Cristina Porta ha explicat a 'Secret Story' què l'uneix amb Fresita | Mediaset

Si Víctor Sandoval volia fer entendre que Cristina s'avergonyia que Fresita fos la seva cosina, sens dubte no li va sortir bé la jugada. De fet, era un fet que alguns ja coneixien, ja que es va rumorejar després del pas de la periodista per la casa de Guadalix.

La col·laboradora no només no va renegar que Fresita, el veritable nom de la qual és Nuria Yáñez, sigui la seva cosina segona, sinó que està molt orgullosa. Una confessió amb què es va guanyar el favor del públic i una ovació davant un Víctor Sandoval descol·locat.

No és la primera vegada que la Cristina se la relaciona amb alguna cara de Telecinco. Durant el seu concurs a Secret Story va sortir a la llum el vincle familiar que uneix a María Zambrano, directora del Deluxe. Una relació que va alimentar els rumors de trampes i de favoritisme dins de Guadalix.

Tal va ser la repercussió que Jorge Javier va haver de desmentir que totes dues fossin amigues. «No són amigues, María Zambrano no és amiga de Cristina Porta, és la seva padrina de bateig», va aclarir. Tanmateix, això no va ser suficient perquè l'ombra de la sospita deixés de sobrevolar la periodista.