Critiquen TV3 per emetre un programa inapropiat durant la nit d'aldarulls

L'APM, mític programa d'humor català, va ser emès després del TN

La seu de Tv3, en arxiu
Els espectadors condemnen una situació inoportuna de TV3   | CatalunyaDiari.cat

Ahir Catalunya va viure una altra nit de tensió màxima, on els carrers van esdevenir nombrosos aldarulls, que per desgràcia es van prolongant al llarg dels dies. A tot això TV3 va decidir allargar el seu TN, però va mantenir la programació de la nit amb l'APM.

La cadena catalana aposta per l'APM

TV3 ahir va prendre una decisió molt criticada pels espectadors, allargar el TN vespre però continuar la programació amb l'APM, el programa d'humor català. Potser ahir Catalunya no estava per riures, i així ho han manifestat un grapat d'usuaris a Twitter, que han cregut molt inoportuna aquesta decisió de la cadena catalana.

Toni Cruanyes és el presentador del 'Telenotícies Vespre' de TV3
El 'Telenotícies Vespre' es va allargar i va donar pas a l'APM | Twitter (@elvestirdetoni)

Mentre TV3 emetia aquest programa d'entreteniment, altres cadenes nacionals com LaSexta van fer un programa especial, mostrant tota la situació en directe que estava patint Catalunya, en especial Barcelona. Sí que és cert, que el canal 3/24 va fer un seguiment especial dels aldarulls de la nit.

Víctor Amela ataca TV3 per les seves darreres decisions

Víctor Amela, un dels crítics televisius més importants d'Espanya, va manifestar el seu malestar a través d'un tuit, on comentava que TV3 ho estava fent malament amb l'emissió de l'APM. «Sóc crític de televisió fa 35 anys, i mai havia vist això: @btvnoticies i @laSextaTV informen del que passa ara a Barcelona, i @tv3cat... emet un programa gravat: @apmtv3!», publicava el periodista.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari