Dures crítiques al jurat d''OT' per una de les seves valoracions

No han agradat gens les raons per nominar Samantha

Aquesta edició d''Operación Triunfo' s'està caracteritzant per la gran quantitat de polèmiques tant per les actituds i comentaris d'alguns concursants com per certes acusacions cap a l'organització del programa. 

La darrera gala, però, si per alguna cosa va estar marcada, va ser perquè les xarxes socials van esclatar davant les paraules o discursos dels membres del jurat. Així, si els internautes es queixaven de les valoracions extensíssimes de Nina o del comportament de Natalia Jiménez, van carregar davant la justificació que Javier Portugués va dur a terme per nominar a Samantha, que va interpretar 'Maniac' al costat d'Eva.

Comparacions amb una antiga guanyadora d''OT'

En concret, les paraules del productor van ser: «Fa dotze anys una guanyadora d'OT' que es diu Lorena Gómez, amb la qual vaig tenir el gust de treballar en un disc, va treure '*Maniac' de Michael Sembello com primer single. Després de veure el vostre assaig d'avui en la reunió de producció, he buscat el vídeo de l'actuació que ella va fer en el plató de 'Operación Triunfo' presentant aquest primer single».

El jurat continuava els seus arguments: «M'ha donat la sensació que ella ho feia amb més força, amb més intensitat i millor cantat i dotze anys després, una generació, que a més heu viscut Youtube, que podeu veure, tenir més informació, aprendre més, veure més vídeos, simplement he pensat que no podia ser i, per això, aquest jurat et proposa abandonar l'acadèmia».

  

  

El públic present a plató va reaccionar esbroncant a Portuguès. A més, les crítiques no van trigar a aparèixer a les xarxes. «La valoració que li han fet a Samantha fa vergonya» o «La nominació més injusta i insultant del món» es podia llegir. Afortunadament, la jove va ser salvada pels professors i, com a mínim, continuarà una setmana més en 'OT 2020'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari