La perillosa foto de Chenoa que podria costar-li una greu sanció

La cantant ha compartit una fotografia on podria estar utilitzant el mòbil mentre condueix

Els famosos han d’estar atents a qualsevol fotografia que comparteixen, perquè les xarxes no perdonen i els usuaris són experts en inspeccionar les imatges fins a trobar coses que a priori no són molt notables.

En aquest cas ha estat Chenoa qui ha compartit una fotografia a Instagram que ha fet saltar les alarmes. En aquest cas es pot veure a la cantant en un cotxe, el que ha aixecat dubtes sobre si l’artista estaria conduint mentre estava amb el mòbil.

El perill de conduir amb el telèfon mòbil 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A por la semana mis amores. @infinity.sunglasses

A post shared by Chenoa (@chenoa) on

A la fotografia es pot veure a Chenoa amb el cinturó de seguretat posat, fet que significaria que el cotxe es trobava en marxa quan es va fer la fotografia. Això, a més de ser perillós per la seguretat viària, suposa també una multa.

Són molts els senyals que demostren que la cantant estaria en un cotxe en marxa en el moment que es va treure aquesta ‘selfie’. Com és lògic i s’espera, el vehicle no estava en moviment a l’hora de la fotografia, però si es podria trobar en un semàfor o un estacionament.

A través de les seves ulleres de sol, però, es pot veure que es troba a una carretera i no un aparcament. A més, el seu cinturó de seguretat confirmaria que el turisme està en marxa: una acció que podria costar-li molt cara. Poca gent pensa en les conseqüències, però una distracció a l’hora de conduir podria provocar accidents de menor o major grau. A més, suposa una multa econòmica i la retirada de fins a sis punts.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari