Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un blanc a l'edifici de la Generalitat

Toni Cruanyes, «emocionat» en llegir el llibre de Junqueras pels seus fills

«Emocionat després de llegir ‘Estimats Lluc i Joana’, contes des de la presó», ha comentat Cruanyes sobre el llibre que el líder d'ERC ha escrit des de la presó
Toni Cruanyes assegura sentir-se «emocionat» en llegir el llibre d'Oriol Junqueras dedicat als seus fills | Twitter / @tv3

 

Toni Cruanyes manté una relació d’allò més íntima amb el procés. Editor del Telenotícies de TV3, el periodista català està íntimament connectat a la política catalana i, tant és així, que part del seu temps lliure també el dedica a alimentar el vincle amb el conflicte polític català.

 

Si bé és cert que mai s’ha posicionat, també ho és que ara ha assegurat sentir-se «emocionat» després d’haver llegit el llibre de contes que Oriol Junqueras, des de la presó, ha dedicat als seus fills. «Emocionat després de llegir ‘Estimats Lluc i Joana’, contes des de la presó», ha comentat al seu instagram mentre apuntalava amb la frase citada: «‘Un dia em veureu tornar’».

 

 

El llibre de Junqueras dedicat als seus fills

Oriol Junqueras va fer de les cartes a presó, el seu millor aliat. Empresonat des de fa més d’un any i a cavall entre Estremera i Lledoners, el líder independentista s’ha fet un tip d’escriure cartes a tot aquell que s’hi adreçava i, en especial, als seus dos fills, Lluc i Joana.

Per això mateix, doncs, el líder republicà es va negar a que aquestes caiguessin en l’oblit i va optar per recollir-los tots en un llibre: «Estimats Lluc i Joana. Contes des de la presó».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les últimes hores de Catalunya i el procés, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

En aquesta mateixa línia, l’editora de la revista ‘Sapiens’, Claudia Pujol, va assegurar que «a la redacció vam quedar impressionats per la qualitat d'aquell material»,  perquè els contes estan «plens d'història i de tendresa».