Toni Cruanyes, «emocionat» en llegir el llibre de Junqueras pels seus fills

«Emocionat després de llegir ‘Estimats Lluc i Joana’, contes des de la presó», ha comentat Cruanyes sobre el llibre que el líder d'ERC ha escrit des de la presó

Toni Cruanyes, presentant el telenotícies de TV3
Toni Cruanyes assegura sentir-se «emocionat» en llegir el llibre d'Oriol Junqueras dedicat als seus fills | Twitter / @tv3

Toni Cruanyes manté una relació d’allò més íntima amb el procés. Editor del Telenotícies de TV3, el periodista català està íntimament connectat a la política catalana i, tant és així, que part del seu temps lliure també el dedica a alimentar el vincle amb el conflicte polític català.

Si bé és cert que mai s’ha posicionat, també ho és que ara ha assegurat sentir-se «emocionat» després d’haver llegit el llibre de contes que Oriol Junqueras, des de la presó, ha dedicat als seus fills. «Emocionat després de llegir ‘Estimats Lluc i Joana’, contes des de la presó», ha comentat al seu instagram mentre apuntalava amb la frase citada: «‘Un dia em veureu tornar’».

 

El llibre de Junqueras dedicat als seus fills

Oriol Junqueras va fer de les cartes a presó, el seu millor aliat. Empresonat des de fa més d’un any i a cavall entre Estremera i Lledoners, el líder independentista s’ha fet un tip d’escriure cartes a tot aquell que s’hi adreçava i, en especial, als seus dos fills, Lluc i Joana.

Per això mateix, doncs, el líder republicà es va negar a que aquestes caiguessin en l’oblit i va optar per recollir-los tots en un llibre: «Estimats Lluc i Joana. Contes des de la presó».

En aquesta mateixa línia, l’editora de la revista ‘Sapiens’, Claudia Pujol, va assegurar que «a la redacció vam quedar impressionats per la qualitat d'aquell material»,  perquè els contes estan «plens d'història i de tendresa».     


Comentaris

envia el comentari