Cuatro obre el càsting del seu nou programa 'Me quedo contigo'

Jesús Vázquez serà l'encarregat de dirigir el programa en el qual 20 dones buscaran l'amor amb l'ajuda de les seves mares

Jesús Vázquez
Jesús Vázquez presentarà el nou programa de Cuatro | Telecinco

Cuatro ha obert el càsting per a la seva nova aposta televisiva: 'Me quedo contigo', format internacional de la productora Fremantle Media. En aquest nou programa, que presentarà Jesús Vázquez, fins a vint dones podran escollir a l'amor de les seves vides amb la millor ajuda amb la qual podran comptar: les seves mares.

Aquest programa es presenta com una nova aposta de Mediaset per a captivar al públic més jove que, cada vegada més, opta per altres plataformes digitals que fan les delícies del seu entreteniment. No obstant això, Cuatro ha decidit seguir la línia d'èxit d'altres programes on la temàtica principal és l'amor com 'First Dates' o 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

El paper fonamental de les mares en el programa

Així doncs, la cadena ha obert ja el càsting per a escollir a aquelles dones que tindran l'oportunitat de buscar parella d'una forma divertida, animada i, sobretot, molt mediàtic. Les mares, per la seva banda, tindran un paper fonamental en l'elecció de les seves filles, ja que des d'una altra sala podran comentar i opinar sobre els candidats que lluitaran per robar el cor de les participants. 

Per aquest nou format, Cuatro torna a confiar en Fremantle Media, exitosa productora de formats estrella de la cadena com 'Got Talent'. Cal recordar que aquest nou format és una adaptació del dating show que Cuatro ja va emetre fa una dècada amb el nom 'Elígeme'. En aquella ocasió, el presentador va ser el cantant Carlos Baute. 

Torna la confiança envers Jesús Vázquez

Mediaset torna a mostrar la seva confiança a Vázquez després que, per primera vegada, no fos el presentador escollit per a conduir la darrera edició de 'La Voz'. En l'actualitat, Vázquez s'ha passat del món de la música al de la rebosteria, i s'ha deixat tornar a veure a la pantalla petita amb el programa 'Bake Off'. 

Tot apunta al fet que el nou programa de cerca de parelles tindrà lloc a les nits, tot i que es desconeixen encara els horaris i la data d'inici. Per la seva part, les xarxes socials de Mediaset ja han anunciat l'obertura del càsting per a totes aquelles dones que vulguin trobar l'amor, això sí, acompanyades de les seves mares.


Comentaris

envia el comentari