Dakota i Chelo Garcia Cortés noves expulsades de 'Supervivientes'

L'audiència torna a ser clau i salva a Mahi que es converteix de nou en concursant de ple dret
Isabel Pantoja
Chelo García Cortés novena expulsada del concurs | TELECINCO

'Supervivientes' encara la seva recta final, i després de la gala d'ahir ja només queden 6 participants que lluitaran per estar a la final del reallity. La nit va tenir moltes sorpreses i dos expulsats que es queden a les portes de la final.

 

Mónica Hoyos guanya el seu duel amb Dakota

La primera cerimònia de salvació va enfrontar les dues nominades, Dakota i Mónica Hoyos en un intens duel, ja que les dues han rebut molt de suport per part del públic durant tota l'edició, salvant-les de diverses nominacions. La que fos participant del programa 'Hermano Mayor' es va convertir en l'última expulsada i poc més tard es va retrobar amb Chelo García Cortés i Mahi Masegosa, com han fet altres concursats després de la seva expulsió.

 

Un grup de concursants de 'Supervivientes'
Mónica Hoyos i Dakota enfrentades durant la seva nominació | Telecinco

 

Dakota i Chelo García Cortés tornen a Espanya

D'aquestes tres participants només podia continuar una a Hondures. El 'televot' va decidir salvar a Mahi i per tant enviar-la amb la resta dels seus companys a 'Cayo Paloma' que serà on viuran tots els participants fins al final del programa. Per tant, Dakota i Chelo García Cortés posen punt final a la seva participació en aquesta edició de 'Superviventes'. Les dues posen rumb a Espanya després de quedar-se molt a prop de la final.

 

Isabel Pantoja va tenir dos motius per trencar la seva amistat amb Chelo
Chelo García Cortés torna a Espanya | TELECINCO

 

Mónica Hoyos, Isabel Pantoja i Fabio són els nous nominats

Malgrat l'expulsió definitiva de Dakota i Chelo, 'Superviventes' continua amb tres nous nominats. Les nominades pel grup van ser Mónica Hoyos i Isabel Pantoja mentre que, com a líder, Albert va nominar a Fabio.

 

'Supervivientes' arrasa

Aquesta edició de 'Supervivientes' continua fent història i es manté com el programa més vist de cada dijous. La gala d'ahir va arribar a tenir a 3.211.000 espectadors enganxats a Telecinco. El reallity va aconseguir un 32,9% de quota de pantalla.

 

Imatge del plató de 'Supervivientes'
'Supervivientes' va aconseguir molt bona audiència durant la gala de dijous | Telecinco

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari