ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Dakota ('Supervivientes') fitxa per TVE: el seu nou gran repte a televisió

La jove participarà en 'Quién educa a quién', un debat conduït per Mamen Asencio

Dakota Tárrega al plató de 'Supervivientes'
La jove participarà en 'Quién educa a quién', un debat conduït per Mamen Asencio | Twitter (@revistaQMD)

Dakota Tárrega torna a la televisió. La que va ser concursant d''Hermano Mayor' participarà aquest pròxim dilluns 28 de setembre en el nou programa de La 1, 'Quién educa a quién', un debat conduït per Mamen Asencio i que sense cap mena de dubte donarà molt per parlar entre pares i adolescents. 

Segons informen a través d'una nota aportada per la cadena, la «jove d'adolescència turbulenta i mediàtica» participarà en un col·loqui al costat de la seva mare, Nadia. Segons sembla, totes dues participaran en el programa per a parlar sobre l'enfrontament de fills contra pares en l'adolescència i les dificultats que presenten a vegades aquests últims per sotmetre's a l'autoritat dels seus progenitors. 

Grans professionals per tal d'acompanyar els adolescents amb problemes

Sense cap mena de dubte es tracta d'un espai molt diferent del que ens té acostumats Dakota, ja que és habitual veure-la en entorns més polèmics, com 'Supervivientes' on va protagonitzar greus enfrontaments contra molts dels seus companys, especialment contra Violeta Mangriñán amb qui gairebé arriba a l'agressió

Al seu costat estaran Joaquín Oristrell, creador d'HIT, i Daniel Grao, el particular «germà gran» de la sèrie. A més, la taula comptarà amb convidats com Lidia Cáceres, alumna acusada de desfogar la seva frustració a casa, també acompanyada per Begoña, la seva mare; el jove filòsof Ernesto Castro; José Antonio Luengo, psicòleg i exdefensor del menor de la Comunitat de Madrid i referent per als professionals de l'educació i les famílies; Ricardo Pardo, terapeuta i director d'un centre de referència per a adolescents amb trastorns de conducta; i la psicòloga Silvia Álava. 

HIT, amb 1,5 milions d'espectadors, per sobre d''El Ministerio del Tiempo'

Aquest espai, a més, formarà part d'HIT, la ficció que s'ha estrenat recentment centrada precisament en els problemes de l'adolescència, la qual ja ha reunit a 1,5 milions d'espectadors en el seu primer dia d'emissió, molt per sobre d'altres sèries habituals de la cadena, com és el cas d''El Ministerio del Tiempo'. 

Sembla que Dakota, després d'una adolescència complicada i carregada de polèmica, ha decidit aprofitar la seva experiència per a conscienciar a altres joves sobre la necessitat de fer cas als seus pares en els pitjors moments i deixar-se aconsellar.


Comentaris

envia el comentari