Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco

David Flores al·lucina amb el canvi de look de la seva mare, Rocío Carrasco

Rociíto ha aparegut a la televisió totalment irreconeixible

Ahir a la nit, l'especial de Montealto en què Rocío Carrasco va recrear la casa on va viure la infància va començar amb magnificència.

Sobretot, perquè ens vam trobar una Rociíto molt canviada des de l'última vegada que l'havíem vist, ja que estrenava un nou look que li afavoreix molt.

La mare de Rocío i David Flores estava espectacular després d'haver-se tallat els cabells. I és que va aparèixer a plató amb un pentinat garçon.

Amb el serrell inclinat i el color una mica diferent, més clar, la filla de Rocío Jurado mostrava un aspecte completament renovat.

Pla general de Rocío Carrasco amb un canvi de look
Rocío Carrasco ha impactat amb el canvi de look que s'ha fet | Telecinco

Pel que sembla, s'ha alliberat dels llasts del passat i ara només busca seguir endavant.

A més, la roba que porta ara li dona més vida. Canvi que vam notar des del dia que va lluir aquell conjunt fúcsia que es va acabar convertint en tot un símbol de reivindicació feminista.

Ara, Rocío Carrasco vesteix amb colors més vius, a conjunt amb el seu estat d'ànim. I ahir a la nit, portava a una brusa llarga sense mànigues amb cinturó blau, pantalons verds i sabates taronges.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco després del canvi de look i abans
Rocío Carrasco va reaparèixer a la televisió molt renovada | Catalunya Diari

Una combinació amb què, sens dubte, va encertar, ja que va rebre elogis per part dels espectadors, que no es van perdre ni un segon del programa.

Els col·laboradors que hi havia a plató la van felicitar per l'arriscat canvi de look que havia fet. «L'ha encertat, està més contemporània que abans. Qualsevol canvi de look és positiu», van dir.

Rocío Carrasco estrena nou look i apareix totalment renovada

A més, li van dir que el pentinat feia que semblés més jove, per la qual cosa s'hauria d'haver animat a tallar-se els cabells molt abans.

I fins i tot hi va haver qui es va atrevir a comparar Rociíto amb Sonsoles Ónega. «Quina por! S'estan reproduint!», va comentar un espectador a Twitter.

«Rocío Carrasco ha anat al mateix perruquer que Sonsoles Ónega!», prosseguien les bromes.

A ritme de la cançó 'Ay, mamá', de Rigoberta Bandini, la filla de 'la més gran' va arribar disposada a fer un viatge en el temps.

Caminant decidida, es va emocionar quan va veure les imatges de quan era petita en una pantalla del plató.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Sonsoles Ónega
Rocío Carrasco i Sonsoles Ónega porten un pentinat molt semblant | Catalunya Diari

«És una cosa que em fa moltíssima il·lusió», reconeixia. «Però segueixo una mica nerviosa». A més, tot i que Jorge Javier Vázquez va ser qui va presentar l'espai, Carrasco va comptar amb el suport de Carlota Corredera i de Belén Esteban.

Durant l'especial, Rociíto va tornar a la seva habitació, i vam descobrir certes coses d'ella, com ara que no era gaire bona estudiant.

Això, malgrat que va reconèixer que sempre ha estat molt estricta amb els seus fills pel que fa als estudis.

No obstant això, com sempre, hi ha hagut qui ha criticat que senti la necessitat d'ensenyar els objectes més personals de la seva mare.

Rocío Carrasco somrient a càmera
Rociíto ara vesteix amb colors més alegres | GTRES

«Ensenyarà totes les coses personals. Jo vaig entendre la docusèrie com una denúncia d'una situació que va viure, però ara, la segona part és per a ensenyar les coses de la seva mare i treure els draps bruts de la seva família», deia un usuari de Twitter.

D'altra banda, Rocío no va tenir cap problema per a parlar sobre el que va passar quan va enviar les caixes plenes de pertinences a Ortega Cano i als seus germans, José Fernando i Gloria Camila.

En un primer moment, el torero va rebutjar aquestes caixes, gest que va generar bastanta controvèrsia, però finalment va canviar d'opinió.

«Sens dubte, m'hauria agradat que la cançó hagués sonat d'una altra manera. Però ha sonat amb la música que ha sonat, i no s'hi pot fer res», es pronunciava sobre això.

«Canviar la partitura depèn dels músics. És més complicat que tot això», afegia sense voler entrar directament al tema.