Fotomuntatge d'Àlex Casademunt i la seva parella, Judit

La dràstica decisió que ha pres Judit, la parella d'Àlex Casademunt

Es compleix un any de la mort d'Àlex Casademunt i la seva xicota pren una determinació

Àlex Casademunt continua estant molt present a les vides de totes aquelles persones que van tenir la sort de coincidir amb ell. L'extriomfit inundava amb la seva vitalitat i alegria cada espai que ocupava, deixant només bons records.

Fa un any que un accident de trànsit va posar fi a la seva vida a Mataró, deixant amics i familiars completament trencats. Especialment Judit Puig, la jove amb qui Àlex havia començat una relació sentimental i un negoci en comú.

Ara, l'última parella de Casademunt ha pres una dràstica determinació en un intent de seguir amb la seva vida.

La decisió de la parella d'Àlex Casademunt

El 2 de març de 2021, la vida de la jove va quedar completament trencada. Àlex Casademunt havia perdut la vida després de patir un accident de cotxe. Res no es va poder fer per salvar-lo i des d'aleshores el seu record va ser inesborrable.

Imatge d'Àlex Casademunt i la seva xicota Judit
La parella d'Àlex Casademunt pren una determinació dràstica. | INSTAGRAM 

Tot l'entorn del cantant va quedar destrossat i les imatges del seu enterrament, amb els companys de 'Operación Triunfo', van ser commovedores. Tocava seguir endavant i aprendre a viure sense la vitalitat i la felicitat que el català desprenia.

Això és el que va intentar fer la seva parella sense la persona amb qui compartia la vida i amb la qual tenia plans de futur. Judit sempre va estar en un segon pla i no va voler ser coneguda per la premsa, desig que Casademunt va respectar amb poques fotos a les xarxes.

La jove mantenia els seus perfils socials privats amb accés només a persones que coneixia. No obstant això, després de la mort del cantant, va decidir eliminar completament el seu rastre a les xarxes socials. Es va donar de baixa d'Instagram, Facebook i Twitter, de manera que no hi ha manera de saber-ne res.

Ara que s'ha complert un any de la tràgica mort, Judit ha pres una determinació. Ha canviat de número de telèfon, fent que sigui totalment impossible posar-s'hi en contacte.

Àlex Casademunt i l'empresa que va iniciar amb la seva parella

Hi ha persones que només amb la seva presència són capaces de canviar-ho tot. Així és com descriuen Àlex els qui el van conèixer i van compartir moments amb ell. Per això, quan algú com ell desapareix de forma sobtada i cruel, el dolor i el buit que deixa són insuportables.

Cal molt de temps i distància per sobreviure el dol, i això és precisament el que Judit ha intentat amb la seva «desaparició». Va viure al marge de la popularitat la seva relació amb Casademunt i està decidida a continuar fent-ho després de la seva mort.

No vol notorietat ni fama, sinó al contrari, anonimat i tranquil·litat. De fet, li hauria anat molt bé per seguir amb l'empresa que va crear amb l'extriomfit, SonSocks, una firma de mitjons sostenibles.

Àlex Casademunt en un photocall
Álex Casademunt va crear una empresa de mitjons amb la seva parella. | GTRES 

Els dos van començar el projecte l'any 2019 i es va paralitzar el 2020 per culpa de la pandèmia, continuant la venda per internet. Tot i això, després de la mort d'Àlex, també va quedar paralitzat.

Però era un projecte que al català li feia molta il·lusió i la jove va decidir seguir endavant. Així les coses, el mes de desembre es va tornar a posar al capdavant sense cridar gaire l'atenció i sense nomenar Àlex a la inauguració.

Tot i això, aquest llançament no ha durat gaire i la jove empresària ha decidit donar de baixa el negoci. Actualment, no es pot accedir a la web i les publicacions d'Instagram i de Facebook no s'actualitzen des de fa mesos.

Sembla que Judit ha decidit tornar-ho a deixar sense donar explicacions al respecte ni respondre als desitjos dels seus seguidors. Àlex Casademunt va deixar un buit impossible d'omplir a tot el seu entorn.