Demanen l'acomiadament d'Antonio David Flores: «Em va estirar dels cabells»

Els espectadors de Telecinco demanen que Antonio David Flores sigui acomiadat de la televisió

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Antonio David Flores podria ser acomiadat de 'Sálvame' | Twitter

Ja ens havien avisat que el testimoni de Rocío Carrasco causaria polèmica i obligaria a la premsa del cor a reescriure la història protagonitzada per Carrasco i Antonio David Flores. La filla de Rocío Jurado ha trencat el seu silenci amb la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', on explica els diferents episodis de la seva vida i, a més, deixa molt malament a Antonio David Flores.

Rocío Carrasco va ser maltractada

En el capítol zero, Carrasco ha posat en context a l'espectador i ha explicat el significat del títol. Així doncs, assegura que ha escollit aquest títol perquè va intentar suïcidar-se amb pastilles en més d'una ocasió, ja que no suportava que Antonio David i la seva filla, Rocío Flores, parlessin malament d'ella a la televisió.I per si no n'hi hagués prou, Rocío Carrasco no s'ha tallat ni un pèl i ha explicat com va ser la seva convivència amb el col·laborador de 'Sálvame'. La relació de Rocío i Antonio David va començar quan tan sols tenien 18 anys, però ben aviat van començar a viure situacions de tensió.

Segons assegura Rocío Carrasco, el seu exmarit va ser molt mentider i va cometre diverses infidelitats durant el matrimoni. Ara bé, el testimoni de Rocío ha impactat quan ha començat a explicar els episodis de maltractament que va viure amb Antonio David. Així doncs, Rocío ha confessat que Antonio David va estirar-la dels cabells i va fer que es donés un cop contra la taula.Rocío Carrasco va denunciar els fets, però la justícia va donar la raó a Antonio David i d'aquesta manera, el col·laborador va aconseguir tornar a Telecinco com a concursant de 'Gran Hermano VIP' i després com a col·laborador de 'Sálvame'.

Els espectadors de Telecinco carreguen contra Antonio David

A més, Rocío Carrasco també ha assegurat que va patir maltractament psicològic i que Antonio David li deia 'grassa' i la desqualificava pel seu aspecte físic. Amb tot això, els espectadors de Telecinco han volgut donar suport a Carrasco i han condemnat el paper d'Antonio David Flores.

Així doncs, els espectadors s'han unit i han demanat a Telecinco que acomiadin a Antonio David. Mediaset ha d'actuar amb conseqüència i castigar la presència del col·laborador, que va tornar a la cadena després de  guanyar el judici contra Carrasco.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari