Logo de Viva la vida

La crida que pot acabar amb 'Viva la Vida' i Emma García per un reportatge polèmic

Diversos espectadors s'han queixat a les xarxes sobre els comentaris cap al 'rei del pop'

Tot i que el tema principal de 'Viva la vida' durant el cap de setmana és l'entrevista que va concedir Kiko Rivera a una revista, on va criticar durament a la seva mare Isabel Pantoja, no ha estat l'únic assumpte que ha causat polèmica entre els seguidors. 

El programa de Mediaset ha fet un repàs de la biografia de Michael Jackson que ha tingut una gran repercussió en el públic, al qual no li ha assegut res bé l'enfocament que li han donat i fins i tot han arribat a demanar el «boicot» de l'espai d'entreteniment. 

El reportatge començava abordant els orígens afroamericans del cantant i després passava per la seva complicada infància, la seva adolescència i la seva etapa d'adult, fins a veure-ho convertit en una autèntica estrella de la música.

Gran indignació dels seguidors

Però el que ha causat veritable indignació entre els seguidors han estat alguns aspectes molt delicats que també han sortit en el vídeo, com els tractaments als quals se sotmetia per a canviar-se el color de pell o el seu tracte amb la premsa. 

Unes imatges que acompanyades pels comentaris que han fet alguns dels col·laboradors que eren presents en el plató han provocat un gran debat en les xarxes socials. 

Allí no ha trigat a convertir-se en una de les tendències més comentades i moltes persones han coincidit que el reportatge hauria d'arribar a la família de Michael Jackson perquè «emprenguin mesures legals». 

Michael Jackson, rei del pop

Conegut com el rei del pop, Michael Jackson va néixer el 20 d'agost de 1958 a Gary, Indiana. El cantant va créixer en una família de classe treballadora entre maltractaments i abusos, i des de petit va utilitzar la música com una de les seves grans vies de fuita. 

Al costat dels seus germans va crear un grup musical al qual van nomenar Jackson Brothers i que posteriorment van anomenar The Jackson Five, amb el qual van arribar a tenir una gran fama. 

Va ser en paral·lel al grup, quan Michael Jackson va començar la seva carrera com a solista l'any 1971. Amb la publicació del seu sisè àlbum, Thriller, en 1982, el cantant va aconseguir fer història de la música, convertint el seu disc en el més venut de tots els temps. D'aquesta manera, es va consolidar com l'indiscutible rei del pop. 

No obstant això, la seva fama va arribar a decréixer notablement entre 1993 i 2003 quan va ser acusat de diversos abusos sexuals, encara que finalment es van revocar les acusacions. 

Malgrat les diverses hipòtesis que han sortit a la llum sobre el canvi en el to de pell del cantant, són moltes les persones que han assegurat que sofria de vitiligen, una malaltia degenerativa que provoca la pèrdua de la producció de la melanina i, per tant, del color de la pell. 

Michael Jackson va morir el 25 de juny de l'any 2009 a causa d'una intoxicació aguda de propofol i benzodiazepina, dos medicaments que el seu metge, Conrad Murray, li havia receptat per a combatre el seu insomni i que va provocar una infinitat d'especulacions per la mala praxi del doctor.