Jorge Javier Vázquez plorant

Demanen a Telecinco que facin fora al català Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier va ser molt crític amb una companya

Jorge Javier Vázquez ha tornat a irritar l'audiència. L'últim episodi protagonitzat pel presentador català ha portat molts espectadors a demanar el seu fulminant acomiadament. La víctima dels seus continus atacs va ser la seva companya Lydia Lozano, que es va veure desbordada per la situació.

Ahir, dimecres a la tarda van tractar d'encebar la 'Sálvame Fashion Week', que se celebraria a la nit sota una gran expectació. Moltes de les mirades estaven posades en aquesta col·laboradora, que sent una autèntica passió per la moda i els estilismes.

No obstant això, possiblement no comptava amb els menyspreus de Jorge Javier. «Acaba d'arribar a les instal·lacions de 'Mediaset'. Està ficada en un cotxe amb David Valldeperas plorant sense parar desconsoladament», explicava el conductor de l'espai.

Segons sembla, no li havien fet gaire gràcia «els comentaris que Kiko i jo vam abocar ahir cap a ella», apuntava. Tot seguit va continuar dient que «Lydia ha dit fins aquí, no aguanto més». Així, explicava que la situació era «crítica i se n'anirà».

A continuació, el comunicador s'hi va mostrar molt dur. «Si vens, no vinguis a fer el número, perquè ara ja tens tothom pendent». Indicava que «el cinquè any colava, però en el tretzè això fa olor de peix congelat».

Imatge de Jorge Javier amb Lydia Lozano durant una crisi en la Sálvame Fashion Week
Jorge Javier Vázquez va ser molt contundent amb Lozano | Mediaset

Abans de donar pas a un vídeo, va afegir que «aquí ja les rialles i els plors, com diu Ayuso, cal venir plorada de casa». Una reacció que va sorprendre molt els espectadors que seguien el programa aquest dimecres a la tarda.

Tot això mentre la col·laboradora apareixia plorant en un cotxe. La col·laboradora es preguntava «quina necessitat tinc jo de fer això». Després de donar pas a la publicitat, la periodista tornava al plató rebuda entre aplaudiments per part del públic.

No obstant això, la situació tornava a tensar-se per culpa de Kiko Hernández. «T'has arribat a plantejar no fer la 'Fashion'?», va preguntar. Ella confirmava que contemplava aquesta opció, cosa que va desmentir el seu company.

«No t'ho creus ni tu», li va recriminar Kiko. Ella admetia que finalment participaria en la gala perquè «soc bona companya, cosa que tu no ets».

Jorge Javier Vázquez i l'equip de 'Sálvame' sabien que Lydia Lozano no estava conforme amb els dissenys proposats. «A mi no se m'ha de dir que tinc gepa», va expressar molt afectada.

Així doncs, Lydia va explicar que li semblava indecent iniciar la desfilada amb «una granota negra. No em ve de gust res perquè jo tinc una imatge, la treballo cada dia per venir aquí a fotre'm la meva imatge», lamentava.

Confessava que no tenia gens de ganes de pujar a la passarel·la. «No em ve de gust, no hem assajat, només m'he provat un vestit», explicava. Afegia que «cadascuna té els seus complexos i jo em cuido per no aparentar-los».

▶️ Chelo García Cortés estalla al salir del hospital tras romperse el brazo en directo

Jorge Javier li llança un cop baix

Jorge Javier Vázquez, en lloc de donar un cop de mà a la seva companya, va optar per llançar-li un cop baix. «No pot ser que si dediquessis menys temps a les sabates no donaries notícies com la de Manzanares?», es preguntava el català.

Així, li van fer veure que allò no era un espai de moda. «Som personatges que donem notícies i venim a entretenir. No som prescriptors de moda», va dir el presentador.

Ágatha Ruiz de la Prada i Jorge Javier Vázquez
El presentador, durant la gala celebrada aquest dimecres | MEDIASET

Lydia trencava a plorar, aclarint que «no em ve de gust res, no estic motivada». De seguida, les seves paraules van obtenir una resposta ràpida per part del comunicador: «Ves-te'n a la merda».

El comportament de Jorge Javier va fer enfadar molt els espectadors, ja que van considerar de «maligne» i de «menyspreable» el tracte que li havia donat a la seva companya. Fins i tot van arribar a assegurar que li feia 'bullying'. I és que no entenien que la cadena permetés aquesta mena d'accions, i menys amb Lydia Lozano.