Concursants de 'Secret Story'

El descuit a 'Secret Story' que encara porta cua: una concursant ho ensenya tot

L'eufòria per haver-se salvat de la nominació li ha jugat una mala passada

Els espectadors de 'Secret Story' han estat testimonis d'un descuit molt cridaner a l'última gala del programa.

La protagonista de la història és la periodista esportiva i publicista Cristina Porta. La jove va viure un moment molt incòmode al programa després que se li veiessin les parts íntimes.

El vestit que portava a l'última gala li va jugar una mala passada i tots els espectadors de Telecinco li van veure el cul durant uns segons a la pantalla.

Tot i que va ser un moment molt breu fruit de l'eufòria, la concursant no deu estar gens contenta amb l'atenció que ha acaparat arran d'això.

I és que l'escena s'ha viralitzat a les xarxes socials i ha generat una infinitat de comentaris entre els seguidors del programa.

Concursants de Secret Story
Concursants de 'Secret Story' | Mediaset

El descuit a 'Secret Story' que juga una mala passada a una concursant

Tot va passar en un moment d'eufòria i emoció que va viure Cristina quan va saber que s'havia salvat de l'expulsió.

Una setmana més, la periodista va comptar amb el suport dels espectadors del concurs, que van votar a favor seu per a garantir que es quedés.

En aquesta ocasió, la noia va vèncer Fiama en un duel molt difícil, i gràcies a això va poder tornar a la casa dels secrets.

Amb poc més d'un 60% dels vots, els espectadors de Telecinco van decidir que fos l'exconcursant canària de 'La isla de las tentaciones' qui abandonés el concurs per sempre. O, si més no, de moment, ja que podria tornar en cas d'una repesca.

Quan va saber que s'havia salvat, Cristina Porta estava pletòrica de poder tornar a la casa i continuar amb l'aventura dins del concurs. Una situació que, a més, li permet continuar enfortint la relació sentimental que té amb Luca Onestini.

Els dos concursants ja no amaguen que s'agraden, i la complicitat que tenen és evident. Fins i tot han fet un pas més enllà fent-se un petó i passant la nit junts a la casa de 'Secret Story'.

Per aquest motiu, els organitzadors del programa van decidir que fos el jove italià el primer a saber que Cristina Porta s'havia salvat de l'eliminació. L'objectiu era que el públic presenciés en directe la reacció de tots dos en veure's novament dins del programa.

A Cristina Porta se li va veure el cul després d'abraçar-se amb Luca Onestini

Tot i això, el retrobament entre els dos concursants no va ser tan idíl·lic com s'esperava. Almenys, per a la periodista. I és que, mentre s'abraçaven, a Cristina se li va aixecar el vestit i tothom li va veure el cul.

 

Luca Onestini, molt alegre de veure que la seva companya havia tornat de la sala d'expulsió, va córrer cap a ella per a agafar-la en braços.

Tots dos es van fondre en una abraçada molt forta i, en aixecar-la de terra, l'italià va fer que el vestit li pugés gairebé fins a la cintura.

Va ser en aquest moment quan el cul de la periodista va quedar al descobert, tot que de seguida se'n va adonar i es va recol·locar el vestit ràpidament.

Moment del programa
El moment en què a Cristina se li va veure el cul a 'Secret Story' | Mediaset

Malgrat aquest moment incòmode, la parella està molt contenta de poder continuar una setmana més dins de la casa.

Tot i això, a Cristina l'alegria li ha durat molt poc, ja que torna a estar en perill d'expulsió després de l'última ronda de nominacions.