Detall de la portada de la revista Semana, on apareix l'escena de la baralla entre Ernest d'Hannover i Claudia Stilianopoulos

La portada d'una revista del cor que posa els pèls de punta: Baralla en ple carrer

Una parella coneguda ha protagonitzat una discussió d'alt voltatge

Ernest d'Hannover, que legalment continua sent marit de Carolina de Mòncano, ha protagonitzat una acalorada discussió amb la seva actual parella. Claudia Stilianopoulos, filla de la mítica Pitita Ridruejo, és qui ocupa el cor de l'aristòcrata des de fa un temps.

Malgrat que tot semblava anar bé entre ells, la revista 'Semana' ha publicat unes fotografies força compromeses. Segons informa el mitjà digital 'Vanitatis', Ernest d'Hannover vol canviar de vida i ho voldria fer arrelant-se a Madrid.

Per a això, estaria buscant casa en una de les zones més cares de la capital amb l'objectiu de deixar enrere als fantasmes del passat, protagonitzant diversos escàndols a la premsa rosa que li impedeixen fer una vida normal. De fet, bona mostra d'això és el resultat del seu darrer seguiment.

Ernest de Hannover en un primer pla
Ernest d'Hannover ha protagonitzat un gran enrenou a Madrid | GTRES

Un grup de paparazzis va descobrir que la relació entre Claudia Stilianopoulos i l'aristòcrata no era tan idíl·lica com volien donar a entendre. Els van avisar que estaven sopant en una terrassa situada al centre de Madrid i s'hi van desplaçar per fotografiar-los. Però, mai van pensar que aconseguirien un material tan atractiu: una discussió que passarà a la història del món del cor.

Ernest d'Hannover va enfrontar-se a una amiga de Claudia

Segons informa 'Semana', Ernest havia quedat amb un grup d'amics al mateix restaurant on estava prenent un refresc amb Claudia. Tot i que ningú sap el motiu pel qual van acabar discutint, finalment la filla de Pitita Ridruejo va marxar molt enfadada de l'establiment. Tal com mostren les fotografies, Hannover la va agafar del canell per intentar que no marxés, però no ho va aconseguir.

L'aristòcrata s'ha guanyat un forat al món del cor perquè té fama de tenir un temperament força fort. De fet, no és la primera vegada que protagonitza un enrenou de característiques semblants, encara que sí que és la primera que hi ha imatges. A més, 'Semana' posseeix un vídeo que demostra les males formes que Ernest va tenir amb la seva actual parella.

Alhora, una amiga de Claudia va intercedir en la discussió per intentar que tots dos guardessin les formes, però també va patir la ira d'Hannover. Segons els autors de les fotografies, la baralla va durar molt de temps i tothom va ser conscient de «la baralla en ple carrer de Madrid». Stilianopoulos, molt avergonyida, va marxar de restaurant en un taxi en veure que la situació empitjorava per moments.

Ernest d'Hannover reconeix els seus problemes amb l'alcohol

La relació entre Carolina de Mònaco i Ernest va ser força tempestuosa, i la premsa no va parar fins a trobar el culpable de la ruptura. La fama de l'aristòcrata empitjorava per moments, així que no va tenir més remei que fer un pas endavant i aclarir la situació. Així, va assumir que tenia problemes amb l'alcohol i es va comprometre a començar una nova vida.

Per això, va començar a sortir amb Claudia Stilianopoulos i tots dos semblaven estar realment còmodes amb la relació. Hannover va aconseguir que els mitjans de comunicació li donessin una segona oportunitat i tot feia pensar que havia reconduït la vida. No obstant això, les imatges publicades per la revista 'Semana' marcaran un abans i un després a la vida de la parella.

Encara que estaven buscant pis a Madrid perquè se senten molt ben tractats a Espanya, és possible que ara la situació hagi canviat després l'acalorada discussió que han protagonitzat, ja que no són pocs els periodistes que asseguren que no arribaran gaire lluny.

I és que, malgrat el seu esforç, Ernest no ha aconseguit deixar enrere tots els seus fantasmes. De fet, l'any 2019 va marcar per sempre la vida de l'aristòcrata perquè és quan va adonar-se que havia de reconduir la seva vida i renunciar als mals hàbits.

Tanmateix, de mentre, va anar saltant de polèmica en polèmica fins que va conèixer Claudia, que pensava que era un home completament nou. Tot i això, la informació que ha tret a la llum 'Semana' demostra que encara li queda molt camí per recórrer.