IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Destapada la gran mentida de 'Supervivientes 2020'

La situació ha quedat molt clara en l'última gala

Concursants de 'Supervivientes 2020' a la palapa durant una gala
Es va destapar la gran mentida de 'Supervivientes 2020' | Telecinco

La gala d'aquest dijous a la nit de 'Supervivientes 2020' va ser realment intensa i es van viure moments que van suscitar l'interès de l'audiència. Ens estem referint a alguns com la lesió d'Hugo durant una prova i fins i tot les paraules que Gloria Camila Ortega, defensora d'Ana María Aldon, va enviar al seu ex, Kiko Jiménez.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

No obstant això, potser la situació més atractiva de la gala va ser la que va destapar la gran mentida d'aquesta edició. En concret, es va demostrar que el concursant José Antonio Avilés no deixa de manipular i de mentir per així desestabilitzar els seus companys i continuar endavant en el reality.

Exactament el periodista del cor va quedar en evidència al veure en imatges la manera en la qual havia estat fent patir de forma deliberada a Albert Barranco, un dels millors participants i fins fa poc el seu amic.

L'origen de l'actitud maquiavèl·lica d'Avilés

José Antonio Avilés a la palapa durant una gala de 'Supervivientes'
José Antonio Avilés va ser descobert | Telecinco

El fet que l'ex tronista de 'MYHYV' decidís dimarts passat atorgar una sanció obligada a Avilés va ser el fet que va desencadenar el conflicte entre tots dos. Una sanció que va decidir atorgar-li perquè per a ell els seus intocables són Rocío Flores i Jordi i perquè Elena ja tenia un altre càstig.

La decisió va enfadar moltíssim a José Antonio que, des de llavors, s'ha dedicat a atacar de forma continuada i directa a Barranco, que aquesta setmana es trobava una mica enfonsat emocionalment perquè celebra el seu primer aniversari amb la seva núvia i no ha pogut estar al seu costat.

En concret, la mentida del periodista de 'Viva la vida' es va produir quan davant dels seus companys va deixar caure que no entenia que l'Albert no hagués donat el càstig a Jorge quan ha parlat malament d'ell de forma continuada. Aquest comentari va encendre a aquell que va negar per activa i per passiva l'acusació. És més, no va dubtar a demanar-li que digués què havia dit i quan, però Avilés no li contestava perquè aquest fet no s'havia produït.

No obstant això, en veure que Barranco no entrava en el seu joc i que aquest comptava amb el suport de Rocío, va decidir atacar a un altre flanc: va anar per Jorge. A aquest també li va fer la mateixa acusació: que havia parlat malament i d'amagat. Malgrat això, el periodista tampoc va aconseguir el seu objectiu ja que aquest, amb absoluta tranquil·litat, li va dir: «Tens una ment perversa (...) No m'estranya que necessitessis un capellà per confessar-te per totes les mentides que dius».

Nou atac a Albert

Albert Barranc plorant a palapa durant una gala de 'Supervivientes'
Barranco ha patit les mentides d'Avilés | Telecinco

Avilés no va descansar i va continuar amb el seu atac sense límits a Albert. Per això, l'endemà, mentre aquest es trobava assegut amb la filla d'Antonio David Flores, no va dubtar a passar pel costat per a tot seguit manifestar que l'amistat que tenien era falsa perquè ell només s'acostava a ella per ser qui era i perquè volia donar-li un 'zasca' a Kiko Jiménez, que en el seu moment va revelar que Gloria Camila i l'ex tronista havien tingut alguna cosa.

Aquest comentari va enervar de manera contundent a Barranco, que, a més de manifestar que això era mentida, no va poder evitar cridar i destrossat manifestar: «Ja no puc més. Prou! ¡Atura't ja! ». Una situació que va fer que el periodista seguís furgant en la ferida: «Mira com estàs tu i el tranquil que estic jo». No obstant això, aquell li va respondre amb un: «Perquè estàs tarat». Tan malament es trobava el jove, que Rocío no va dubtar a sortir en la seva defensa i atacar José Antonio dient que li feia vergonya la manera en la qual estava actuant.

És més, a la gala d'aquest dijous va quedar molt clar a Avilés que no solament les seves mentides havien quedat clares davant l'audiència sinó que, a més, ha perdut l'amistat de les dues persones que havien estat el seu suport durant tot el reality. Tant Rocío com Albert el van nominar i aquest últim va arribar a ser molt ferm i dur:

«Han estat els dos pitjors dies de la meva vida i que ell segueixi tenint els ous de dir que no vol perdre la meva amistat ... La meva amistat és creu i ratlla (...) No li perdono tot el que m'ha fet. M'ha humiliat davant de tot el món i m'ha trepitjat».


Comentaris

envia el comentari