YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'estratègia bruta de 'Sálvame' amb Mila Ximénez que divideix Telecinco

Mila va anunciar en directe a 'Sálvame' que pateix càncer de pulmó

Mila Ximénez anunciant que pateix càncer de pulmó en directe a 'Sálvame' (Dimarts, 16 de juny de 2020)
El programa va alimentar la tensió durant tota la tarda | Telecinco

Un cop més, 'Sálvame' utilitza 'arts fosques' per amarrar al seu espectador i tenir-lo enganxat a la pantalla, encara que sigui a compte d'un tema tan seriós com la malaltia d'una de les seves col·laboradores.

 

El programa de Jorge Javier Vázquezcomençava la seva emissió d'ahir dimarts avisant que havien de donar una notícia«molt trista i dolorosa»,una tensió que van mantenir durant tota la tarda i que van acabar desvetllant ni més ni menys que a les 20:20 hores, coincidint amb l'inici de 'Pasapalabra' a la cadena rival.

 

D'aquesta manera, el programa de Telecinco va mantenir en suspens a tota l'audiència durant la llarga tarda d'ahir mentre afegien tensió a l'assumpte i alimentaven cada vegada més l'esquer, fins que a quarts de nou va entrar per telèfon i en directeMila Ximénez, anunciant entre llàgrimes que tenia càncer de pulmó.

Col·laboradors tristos i capcots

L'afectada va intentar transmetre als seus companys un missatge de positivisme, però el programa va aprofitar la sorpresa per enfocar les cares de tristesa dels col·laboradors en escoltar la notícia, a alguns dels quals se'ls escapava fins i tot alguna que una altra llàgrima.

 

«Preferia explicar per telèfon perquè no volia fer d'això un espectacle»,es va explicar la tertuliana, tot i que l'espectacle ja estava fet. Mila Ximénez portava absentant-se del programa des de feia dues setmanes, quan divendres dia 5, explica que va notar unes fortes molèsties a l'esquena que li van fer acudir a metge.

 

Jorge Javier Vázquez va saber mantenir la tensió de l'assumpte i allargar el tema tan bé com ell ho sap fer. Deu minuts després que la col·laboradora entrés en directe, va donar pas a la publicitat però li va demanar a Mila que s'esperés a la volta per seguir xerrant.

 

Una manera molt casual de tractar el tema

A la tornada, el presentador va seguir amb el que tocava en aquell moment: el concurs telefònic de cada tarda, com si no passés res, mentre un plànol de Kiko Hernández molt capcot ocupava part de la pantalla; a continuació, Jorge Javier Vázquez va seguir amb Mila fins al final del programa.

 

Per la seva banda, Mila va anunciar que es retirava un temps de 'Sálvame' i que tornaria al setembre a treballar, compaginant-ho amb el seu tractament de quimioteràpia si la salut li ho permet.

 

Comentaris

envia el comentari