Surt a la llum el veritable estat de salut de Carmen Sevilla

L'artista complirà aviat 90 anys a la residència on viu

Carmen Sevilla
L'artista complirà aviat 90 anys a la residència on viu | GTRES

Carmen Sevilla, protagonista del primer programa de la tercera temporada de 'Lazos de sangre', pateix Alzheimer des de ja fa més de deu anys. L'actriu espanyola és un dels personatges més estimats al nostre país per la seva simpatia i la seva excel·lent trajectòria professional.

El proper 16 d'octubre, Maria de la Carmen García Galisteo compleix la xifra rodona de 90 anys, tot i que passarà aquest dia tan especial a la residència als afores de Madrid on viu des de 2015, amb totes les comoditats possibles. 

L'artista resideix en un apartament privat de mida petita, la modalitat més luxosa de la residència per a gent gran ORPEA. Encara que no tingui res a veure amb la seva casa davant el Temple de Debod, l'actriu compta amb tots els luxes que pugui desitjar. Totes les habitacions de la residència compten amb televisor, telèfon i sistema de trucades i de comunicació amb el personal del complex. A més, els residents poden personalitzar l'habitació a la seva elecció, com si fos la seva pròpia casa.

Ja l'any 2017 es va filtrar que l'estat de salut de Carmen Sevilla havia empitjorat i es trobava en estat crític, segons apuntava 'El País', però la família trencava el silenci per desmentir aquesta informació i negar que s'estigués patint per la vida de l'artista. Ara, tres anys després, tan sols dues persones saben en quin estat real es troba la carismàtica actriu: el seu fill, Augusto Algueró, i el seu amic de sempre, Moncho Ferrer, veterà relacions públiques del món de lamúsica.

El veritable estat de salut de Carmen Sevilla

Ells són els únics que la visiten, que la veuen, que l'abracen. «Està estupenda, bonica, meravellosament cuidada. Amb els cabells perfectes de perruqueria i la manicura al dia. No ens reconeix però té l'expressió afable, somrient...», confessa Moncho Ferrer, que va voler explicar en l'estrena de 'Lazos de sangre' com està Carmen Sevilla en realitat, als seus gairebé 90 anys.

L'última visita li va fer pocs dies abans que el govern decretés l'estat d'alarma. Després d'aquest fet, es van prohibir les visites a les residències de gent gran, però ells sempre han estat informats de com es trobava l'artista espanyola. Algueró i Ferrer esperen en un parell de setmanes poder tornar a retrobar-se amb ella a la residència on passa els dies.


Comentaris

envia el comentari