Sonsoles Ónega s'obre per primera vegada i parla de la seva nova vida sentimental

La presentadora ha comptat com es troba el seu cor

Sonsoles Ónega al plató de 'Ya es mediodía'
Sonsoles Ónega s'obre per primera vegada i parla de la seva nova vida sentimental | Telecinco

L'èxit de 'La casa fuerte' ha convertit Sonsoles Ónega en una de les presentadores del moment, tot i que ja era coneguda per a gran part del públic de Telecinco després de dos anys al capdavant de 'Ya es mediodía'. 

  

«Gaudeixo molt fent aquest espai en què parlem de tot sense prejudicis», ha explicat alguna vegada la periodista. Però molta gent creu que Sonsoles Ónega és un dels nous rostres televisius, un de tants que van apareixent de tant en tant, i desconeixen que tota la seva vida s'ha dedicat al món de la comunicació i dels mitjans. De fet, és filla del periodista Fernando Ónega.

A banda de tot això, com no podia ser d'una altra manera, quan algú guanya notorietat a la televisió, encara que sigui temporalment, ràpidament es comencen a conèixer detalls de la seva vida privada que fins aquell moment s'havien mantingut en secret, o com a mínim desconeguts per al gran públic. 

Arran d'aquesta nova popularitat, la presentadora ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' on ha explicat algun aspecte íntim de la seva vida privada.

La nova vida sentimental de Sonsoles Ónega

«Estic oberta a l'amor, deixo que la vida em sorprengui», ha confessat Sonsoles a la revista. La periodista es va separar del pare dels seus fills fa uns mesos. «M'encanta conèixer gent nova, relacionar-me, sóc molt social i no estic tancada a conèixer a ningú», ha afirmat Sonsoles.

Amb aquestes paraules, la periodista confessa que té ganes d'enamorar-se de nou i conèixer algú amb qui començar un nou projecte: «Quan no tens amor, l'expectativa de tornar a sentir sempre hi és», ha afegit la periodista. 

Cal recordar que Sonsoles Ónega es va separar del seu maritCarlos Pardo després d'onze anys de matrimoni i dos fills en comú, Yago i Gonzalo. Va ser el passat estiu quan la parella va decidir, de mutu acord i sense la intervenció de terceres persones, posar fi a la convivència.

La periodista també ha tingut paraules per parlar de la malaltia d'un dels seus fills, a qui el 2016 li van diagnosticar la diabetis, un diagnòstic que els va portar més d'un maldecap i que va canviar per complet la forma de vida de la periodista. Arran de conèixer aquesta malaltia, la periodista va aprimar 12 quilos, segons ha confessat en el citat mitjà.


Comentaris

envia el comentari