Els capricis gens barats que s'ha comprat Rocío Flores just després de 'Supervivientes'

L'ex supervivent s'ha gastat més de 1.400 euros en una jornada de botigues

Rocío Flores
Rocío Flores s'ha gastat una bona quantitat de diners en complements | Telecinco

Rocío Flores ha tornat a Màlaga, la seva terra natal després d'haver quedat tercera finalista en 'Supervivientes 2020'. La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco no ha pogut endur-se l'anhelat maletí, però s'ha embutxacat una gran quantitat de diners pel seu pas en el reality.

El cau de la malaguenya era un dels més alts. La jove s'ha embutxacat prop de 30.000 euros setmanals -ha estat 15 setmanes en Hondures-, un dels sous més elevats de l'edició. Un cop arribada a Espanya, la néta de Rocío Jurado s'ha anat de botigues i ja s'ha donat un luxós caprici que ha sorprès el públic.

Rocío Flores va anar a una coneguda botiga de mòbils per adquirir el nou Iphone d'última generació. D'aquesta manera, estarà en permanent contacte amb els seus éssers estimats. Després d'aquesta compra, es va fer amb una bossa d'una de les firmes més exclusives i luxoses de la milla d'or madrilenya.

Primeres compres després del seu pas per Hondures

La finalista de 'Supervivientes' ha comprat un Louis Vuitton valorat en més de 1.400 euros, que ja ha lluït en el seu compte d'Instagram.

El nou capritx de Rocío ha estat el model Multi Pochette Accesories, que incorpora una bandolera ajustable amb el distintiu Louis Vuitton, que permet portar-lo de diverses formes diferents, i combina amb tota mena d'estilismes.

Rocío Flores va estar acompanyada durant la jornada de compres pel seu xicot, Manuel Bedmar. La filla de Rocío Carrasco s'ha vist obligada a renovar el seu armari després de perdre més de quinze quilos en els terres hondurenyes.

Gràcies al seu pas pel reality de Telecinco, la malaguenya ha augmentat en poc temps el seu nombre de seguidors a Instagram. Rocío té previst seguir treballant com 'influencer' a les xarxes, ja que li reporta una suma important de diners.

La tornada de Rocío Carrasco a la televisió

Aquest dimecres era la data escollida perquè Rocío Carrasco tornés als platós de televisió. Ho va fer acompanyada pel seu amic Boris Izaguirre en el col·loqui de 'Lazos de sangre', on va parlar sobre la seva mare, Rocío Jurado, i sobre altres celebritats espanyoles conegudes. Als seus fills, Rocío i David, ni tan sols va mencionar-los. 

Rocío Flores també ha preferit guardar silenci davant les preguntes sobre la volta de la seva mare a la petita pantalla. Per altra banda, el mestre Ortega Cano, vidu de 'la més gran', assegurava desconèixer la notícia sobre l'aparició de Carrasco als mitjans.


Comentaris

envia el comentari