Diego Matamoros aclareix tot sobre el seu suposat embolic amb Alexia Rivas

El fill de Kiko Matamoros no ha deixat cap dubte

Diego Matamoros parla a 'Sálvame' a través d'una videotrucada
Diego Matamoros aclareix tot sobre el seu suposat embolic amb Alexia Rivas | Telecinco

Si hi ha una dona que ha guanyat protagonisme en la premsa de cor en els últims dies aquesta és la reportera de 'Socialité' Alexia Rivas. I és que, a causa d'un vídeo en directe a YouTube, es va descobrir que està amb el periodista Alfonso Merlos, qui públicament fins a aquest instant era el nuvi de l'ex 'gran germana' Marta López.

'Merlos Place' és el nom que se li ha donat a aquest cas, que ha donat lloc també al fet que s'investigui en el passat sentimental de l'esmentada Alexia. I això ha comportat no només que hi hagi conquestes passades que parlin del seu interès pels famosos sinó també que s'hagi posat sobre la taula una suposada relació amb Diego Matamoros.

L'aclariment del fill de Kiko Matamoros

A 'Sálvame' és on s'ha parlat que Rivas i el citat jove podrien haver tingut recentment un afer. I tot perquè hi ha unes imatges d'una entrevista en directe que fa uns dies ella li va fer a ell via Instagram.

Per poder sortir de dubtes, el programa s'ha posat en contacte amb Diego a través d'una trucada de vídeo i el primer que ha aclarit és que si li va concedir aquesta entrevista, és perquè té una amiga en comú amb Alexia i li va demanar el favor.

Després d'exposar aquesta dada, el jove Matamoros ha estat molt contundent: «Nego rotundament haver tingut alguna cosa amb aquesta noia. És veritat que em seguia en xarxes i jo la seguia, però a través de com vaig veure tot això i de com s'estava desenvolupant, així com la forma d'actuar d'ella, la vaig deixar de seguir perquè no volia cap tema que m'involucrés a mi».

Així mateix, ha afegit que «jo en tot aquest temps a l'única persona que he tingut al cap ha estat la meva exparella, Estela Grande. No he tingut cap intenció de res». Unes paraules molt fermes i clares amb les quals ha posat fi als rumors del seu suposat 'affaire' amb Rivas.


Comentaris

envia el comentari