Destapen el que cobra Gloria Camila per defensar Ana María Aldón a 'SV'

La concursant va triar a la seva fillastra perquè la defensés a plató

Gloria Camila al plató de 'Supervivientes'
Gloria Camila s'estaria embutxacant fins a 7.000 euros per aparició | Telecinco

'Supervivientes' avança cap a les setmanes finals en Telecinco amb Ana María Aldón com a principal protagonista, seguida de prop per Rocío Flores. La dona de José Ortega Cano està sent un dels focus mediàtics d'aquesta edició mentre que la seva fillastra Gloria Camila la defensa en plató.

Tot i que la dona del torero té una filla, Gemma, la concursant va preferir triar a la seva fillastra, amb més taules a la televisió, perquè la representés des de Madrid. Per aquesta col·laboració, Gloria Camila podria estar portant-se una suma de fins a 7.000 euros per programa, segons la informació que va publicar la revista 'Lecturas'.

Gloria Camila estaria cobrant 7.000 euros per defensar Aldón

Si es confirma aquest terme, estaríem parlant d'una cosa extraordinària, ja que l'habitual és que els familiars dels participants dels realities de Mediaset no cobren per donar suport a concursant. Gloria Camila Ortega va diverses vegades a les gales de 'Supervivientes' que, com els fidels seguidors del programa saben, són tres a la setmana.

Tot i que Ortega Cano li va confessar a la seva dona que Gloria Camila l'estava «defensant a mort» a la crida de dimarts passat 21 d'abril, hi ha qui posen damunt la taula alguns frecs entre la filla del torero i la filla natural de la concursant per no estar traient la cara per ella com caldria.

La presència de Gloria Camila als platós de Mediaset tenia el seu interès mediàtic al principi, ja que va provocar la trobada amb Sofia Suescun, l'actual parella del seu ex Kiko Jiménez, un trio explosiu. A mesura que ha anat passant el temps, però, s'ha anat relaxant la tensió entre les dues dones.


Comentaris

envia el comentari