Logotip de 'Gran Hermano'

Dos exparticipants de Gran Hermano, a judici per la seva filla: «És denigrant»

Jonathan Pérez i Yoli estan en plena batalla legal per la seva filla

Jonathan i Yoli es van conèixer concursant a 'Gran Hermano 15'. Allí va sorgir una bonica història d'amor que van mantenir fora del reality i que van segellar amb el naixement de la seva filla, Valeria.

Lamentablement, el matrimoni va acabar fent aigües i anys després cadascú ha seguit el seu propi camí. I just quan semblava que regnava la pau, ja que Yoli acaba de convertir-se en mare per segona vegada amb la seva nova parella, ha començat una nova guerra.

Tot arran que Yoli i Jorge, el seu actual nòvio, hagin decidit exposar la gelosia que Valeria sent per la seva germana en un vídeo de Mtmad, cosa que ha fet que Jonathan exploti.

L'exconcursant de 'GH' no pensa permetre que s'exposi la seva filla d'aquesta manera, ja que no té prou edat per a parlar per si mateixa i defensar-se. I és que al seu moment Yoli i ell ja van tenir fortes desavinences sobre aquest tema.

Mentre Yoli no veu cap problema a mostrar la seva filla a les xarxes socials, el seu ex veu els perills de les xarxes i s'hi nega totalment.

L'últim vídeo que la influencer i el seu nòvio han publicat a Mtmad ha acabat amb la paciència del pare de la petita Valeria.

Yoli i Jorge van decidir compartir públicament, fins i tot amb cert to de ràbia, els rampells de gelosia de la nena cap a la seva germana acabada de néixer.

Segons relataven, Valeria no acaba d'acceptar que el nadó acapari tota l'atenció dels seus pares. I això provoca que la nena tingui enrabiades i comportaments que els fa portar de cap.

Després de veure com la seva ex parlava sense pèls a la llengua aquesta part d'aquesta part tan privada de la vida de la seva filla, Jonathan no ha trigat a explotar. El surfista fins i tot ha amenaçat de prendre mesures legals.

Jonathan explota contra Yoli per sobreexposar la seva filla

«Tots aquells perfils que fomenten les xarxes socials sobreexposen la vida dels menors. En aquest cas m'incumbeix pel meu dret com a pare», començava explicant.

«Em sembla lamentable i denigrant que es generi un contingut per a obtenir benefici aprofitant-se d'una persona que no té ni veu ni vot per poder expressar-se, entendre o prendre la decisió de ser-hi o que es parli de coses íntimes de la seva vida», al·legava. 

Jonathan ha intentat mantenir-se sempre al marge i no posar-se que faci o deixi de fer la mare de la seva filla. No obstant això, veient la forma en què sobreexposa a la nena sense ni tan sols mostrar-la en xarxes socials, li ha fet explotar.

«Estic cansat. Mai he parlat d'aquest tema, però avui ho he fet obertament, sense anomenar ningú perquè tothom ja sap el que hi ha», destacava. «Us convido a que cada vegada que vegeu un contingut així (sobreexpoosant menors) el denuncieu».

Una petició que llançava als seus seguidors de cara a protegir la privacitat no només de Valeria, sinó també d'altres nens que estiguin en la mateixa situació. I és que els petits estan cada vegada més indefensos davant del poder que tenen les xarxes socials.

Moltes vegades, Yoli i Jorge no s'adonen de l'impacte que pot tenir compartir tants detalls del dia a dia de la nena.

«Jo ja porto un any prenent accions pel que fa aquest tema, però ara ja ha sigut la gota que ha fet vessar el got», advertia Jonathan.

«No he sigut capaç ni de mirar aquest contingut per l'emprenyament que porto. Pel que em correspon i pel que realment mereix aquesta personeta, ho faré, la posaré al lloc que li correspon», tancava. D'aquesta manera deixava molt clar que tindrem drama per a una bona estona.

De moment, Yoli i Jorge han hagut d'esborrar el vídeo de Mtmad per la gran repercussió i crítiques que ha rebut.