La dràstica decisió d'Alexia Rivas que podria canviar completament el seu futur

La jove vol centrar-se en ella mateixa durant un temps, després de l'escàndol amb Alfonso Merlos

La jove periodista Alexia Rivas en primer pla el 2 de maig de 2020
Alexia Rivas ha decidit allunyar-se durant un temps de 'Socialité' | Telecinco

Si hi ha una dona al nostre país que aquests dies hagi cobrat màxima actualitat aquesta no és altra que Alexia Rivas, la reportera de 'Socialité'. I ho ha fet perquè, de forma accidental durant una entrevista en línia, ha sortit a la llum que està sortint amb el periodista Alfonso Merlos, el que fins a aquest moment era nuvi de l'exconcursant de 'Gran Hermano', Marta López.

Tal ha estat la polèmica que ha suscitat que s'ha batejat al que ha passat com el cas 'Merlos Place'. És més, aquesta situació ha donat lloc al fet que es parli molt d'Alexia. Tant és així que han sortit a la llum els nuvis famosos que ha tingut abans i fins i tot s'ha rumorejat que recentment podria haver tingut un 'affaire' amb Diego Matamoros .

La jove Alexia, aclaparada i sobrepassada

I tot això ha donat lloc al fet que la jove se senti aclaparada i sobrepassada. Tant és així que, segons sembla, la nit de dimarts passat es va veure en la necessitat d'haver d'acudir al servei d'Urgències d'un hospital perquè no es trobava bé. Allà, després examinar-la, se li va atorgar la baixa mèdica fins que pugui recuperar-se del tot. És a dir, abandona temporalment la seva feina a la televisió.

Per aquest motiu, Rivas no vagi a treballar en els pròxims dies a 'Socialité' on ja havia concedit una entrevista explicant la seva relació amb Merlos i on estava previst que seguís fent-ho. I és que és molta la informació que al respecte segueix sobre la taula.

Decidida a defensar el seu honor

La jove està tan escandalitzada de la imatge de 'caça-famosos' que s'està donant d'ella en els diferents mitjans i programes, que s'ha vist superada i que l'ha portat a tenir estrès i nerviosisme. D'aquí que hagi d'estar allunyada del seu treball durant un temps i que hagi optat per, com ha anunciat a través del bufet d'advocats que l'assessora, emprendre accions legals contra totes aquelles persones o espais on es vingui a vulnerar de forma contundent el seu dret a l'honor.


Comentaris

envia el comentari