URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

La nova jugada de l'exparella de Gabriel Rufián que descol·loca el polític

Els seus seguidors han quedat sorpresos amb la imatge que ha compartit a les xarxes

Rufián i Mireia Varela en una fotografia penjada a les xarxes socials
La parella va tenir una relació de deu anys | mireiavarela - Instagram

L’amor és complicat i quan veritablement has sentit, és difícil d’oblidar. Si no, que li preguntin a Mireia Varela, l’exparella de Gabriel Rufián i mare del seu únic fill. El líder d’ERC i la llicenciada en Llengua i Literatura espanyola van compartir una relació de deu anys que va acabar l’any 2018.

Des de llavors, Rufián ha superat la seva relació més longeva i ha trobat l’amor al Congrés dels Diputats amb Marta Pagola, cap de premsa del PNB. Tot i que sonaven rumors de boda, la parella encara no ha afirmat res i, en tot cas, tampoc podrien arribar a celebrar-la durant aquestes complicades setmanes.

Mireia Varela ha demostrat que no té superat a Rufián

Mireia Varela, per altra banda, sembla que encara no pot oblidar el polític republicà i així ho ha expressat en diverses ocasions. Tot i que va voler començar l’any 2020 amb un missatge de superació i disposada a renunciar a Rufián, sembla que un cop més la teoria no acompanya a la seva pràctica.

Cal recordar que Varela també va compartir una fotografia amb un clar missatge a la seva exparella uns dies abans del seu aniversari. El passat mes de març va especular-se que havia iniciat una nova i curiosa relació amb un simpatitzant de VOX, després de compartir una imatge on agafava de la mà a un home amb la polsera d’aquest partit. Tot i això, no ha tornat a compartir res relacionat amb aquesta misteriosa persona, raó per la qual especulen que no era més que una manera d’atraure de nou l’atenció del polític d’ERC.

Un nom curiós

Ara, però, Mireia Varela ha tornat a cridar l’atenció i sembla que vol llançar una nova indirecta a la seva exparella i el seu nou amor. A través del seu Instagram ha compartit l’adopció d’un gos, en concret d’un galgo, i ha insistit en la importància d’adoptar aquesta raça, una de les més abandonades i maltractades.

Però els seus seguidors no han pogut evitar fixar-se en el nom de la seva nova mascota: Rufi. Casualment, un nom molt similar i una mena de sobrenom afectuós per ‘Rufián’. Això ha despertat la curiositat dels seguidors, qui encara veuen com està patint Varela una ruptura que ha promès en diverses ocasions que té més que superada. Però, com sempre es diu, una imatge val més que mil paraules.


Comentaris

envia el comentari