ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Nina sofreix un dur revés en la seva nova etapa a 'OT'

A qui va ser directora de l'Acadèmia en el passat i actualment és membre del jurat d''OT 2020', no li estan sortint les coses com ella esperava
Nina, enfonsada per les últimes audiències a 'OT' | CatalunyaDiari.cat

La cantant Nina no travessa el seu millor moment professional, després que decidís tornar al programa d’’OT’ que la va donar a conèixer a gran part del públic espanyol, les coses no estan sortint com ella esperava, ni a ella, ni a tots els que participen d’’OT’, ja que les audiències del programa revelen que no està tenint la mateixa bona acollida que en anys anteriors, i més després de saber que la gala d’ahir a la nit, ha estat la menys vista de tota la història del programa, cosa que significa un dur revés tant per a la cantant com per a tot l’equip que integra el programa.

 

'Operación Triunfo' no té l'èxit esperat

L’audiència del programa segueix baixant sense fre per quarta setmana consecutiva, i ahir va registrar un tímid 10,6% de quota de pantalla i 1.533.000 espectadors. Sembla que a ‘OT’ li ha sorgit un dur competidor que li està guanyant la partida, ‘El tiempo del descuento’ de Telecinco, que ahir es va convertir en líder indiscutible de la nit amb un 18,5% de share i 2.272.000 espectadors, seguit en segon lloc per Antena 3, amb la pel·lícula ‘En el corazón del mar’, que va aconseguir un 11% de share.

 

Així doncs, ‘Operación Triunfo’ es queda molt enrere de la seva competència, de fet cau en picat, i comença a fer-se palès que ‘OT 2020’ no està sent rendible per a TVE, després que cada setmana que passa acumuli més i més crítiques per les actituds dels seus concursants, que no compten amb el carisma de participants d’altres edicions, o bé pel jurat, que també s'ha endut la seva. 

 

En aquest sentit, a Natalia Jiménez la qualifiquen d'histriònica pels seus comentaris, a Javier Portugués se li critica les contínues comparacions amb concursants d’altres edicions, i de Nina molesten les seves intervencions llargues i pesades. No sabem si el format prendrà mesures per contrarestar els baixos índexs d’audiència i remuntar el programa, o simplement acceptaran que el que pot estar passant és que el públic s’hagi cansat d’’OT’ i no hi hagi res a fer.

 

També et pot interessar...