Emma García al plató de 'Viva la vida'

Emma García atura el programa en directe: una col·laboradora en xoc

El retorn d'un personatge relacionat amb les Campos ha provocat que Emma García prengués una decisió impactant durant l'emissió de 'Viva la Vida'

Emma García, conductora de 'Viva la vida', va paralitzar el transcurs del programa davant d'un problema que va patir Alejandra Rubio en ple directe després d'unes paraules de Bigote Arrocet.

Actualment, l'univers de Telecinco està més viu que mai i així ho demostren en tots els seus formats. La cadena es caracteritza, entre altres coses, per les reaccions en directe dels col·laboradors davant d'una informació que els afecta especialment. 

De fet, hem vist en infinitat d'ocasions a molts treballadors brollar davant unes especulacions o respondre sense mirament als quals els han ofès. Així doncs, aquest cap de setmana, s'ha donat una nova ocasió en què una col·laboradora ha tingut una reacció molt impactant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que durant l'emissió del programa 'Viva la Vida', es va realitzar un vídeo recopilatori amb les declaracions d'Edmundo, ex de María Teresa Campos. Alhora, al plató, es trobaven la filla i neta de la mítica presentadora, on les seves reaccions han causat una gran sorpresa.

En concret, va ser la reacció d'una d'elles que la mateixa presentadora es va veure obligada a suspendre la continuïtat de l'espai per descobrir els motius. Aquest fet obre de nou la polèmica familiar i amb total seguretat no es quedarà en aquest punt.

Emma García molt preocupada per l'atac d'Alejandra Rubio

El passat 2 d'octubre es va convertir en un mal dia per al clan de les Campos. Durant l'emissió del programa vespertí dels caps de setmana es va viure un moment molt complicat per a elles, provocant una reacció inesperada.

El format va presentar una peça audiovisual recopilatòria de totes les declaracions ofertes pel còmic en una entrevista després de la seva sortida de 'Secret Story'. En paral·lel amb l'emissió, s'apreciava en un lateral a les implicades, Alejandra i la seva mare, amb unes expressions bastant contràries.

Les dues estaven atònites davant les declaracions de l'ex de María Teresa, i cada resposta els causava més sorpresa. De fet, la cruesa de l'entrevista evidenciava una reacció per part d'elles que no s'esperava.

El moment àlgid va arribar quan l'exconcursant va afirmar que les filles de la seva ex li van culpar de l'ictus que va patir la presentadora. «Quina culpa tinc jo? Durant quatre anys era jo el que tenia cura de la casa», va sentenciar en la seva entrevista per a 'Lecturas'.

En aquest precís instant, la neta de Teresa es va posar les mans a la cara i es va girar per dir-li una cosa a la seva mare. Tot i que no es va poder sentir què li va comunicar, la reacció de l'altra semblava demanar-li que es calmés mentre pronunciava un 'si us plau'.

Després de l'emissió del vídeo, Emma García va prendre la dràstica decisió d'anar-se'n a publicitat per l'estat de xoc d'Alejandra Rubio. Després de més de catorze minuts de descans, el programa va tornar a la pantalla i la conductora va voler preguntar-li a la jove com es trobava.

«Què t'ha passat, Alejandra?», va interessar-se la presentadora i així exposar-lo davant l'audiència. La jove, molt afectada, va afirmar que no passava res, però que les declaracions deixaven les coses molt clares.

Tot i que no va voler abordar més el tema, tot apunta al fet que no s'esperava aquesta reacció de l'artista després del seu retrobament al plató. Durant aquest, tots dos van actuar d'una manera cordial i fins i tot sorprenent per a molts, ja que es van comportar com ningú esperava.

Emma va continuar i li va preguntar si aquest retrobament s'hauria produït després d'aquestes declaracions. La col·laboradora es va mostrar molt rotunda i amb una negativa va respondre: «No, jo li ho vaig dir, em feien mal moltes coses, si ja em feien mal abans, imagina't ara».

Va acabar la seva exposició assegurant que el dany a la seva àvia l'hi fa ell parlant i no elles com va afirmar el còmic. Després d'això el programa va continuar el seu transcurs natural i es va deixar el tema per evitar una repercussió més gran.

Sens dubte, el retorn de Bigote a la televisió portarà una gran batalla entre ell i el clan Campos. Alejandra Rubio ja ha demostrat que no es callarà davant les injustícies i compta amb el programa d'Emma García com a altaveu.