Belén Esteban enfadada a Sálvame

Esbroncada a Belén Esteban i María Patiño per una foto a la boda d'Anabel Pantoja

María Patiño implica Belén Esteban en un escàndol

Anabel Pantoja segueix donant molt de què parlar perquè hi ha gent que ha criticat la seva ambició mediàtica. Pensen que no era el moment per celebrar cap festa, però que ha seguit endavant per poder vendre l'exclusiva a 'Hola!'

Anabel Pantoja va convidar a Belén Esteban al seu casament, un personatge bastant cotitzat pels mitjans de comunicació que va revalorar l'esdeveniment. María Patiño assegura que la 'sobrinísima' anava a cobrar més diners gràcies a la presència de l'ex de Jesulín.

Precisament ha estat María Patiño l'encarregada de formar un enrenou sense precedents: les xarxes socials s'han tirat sobre ella. Els seus detractors han aprofitat el seu últim error per acusar-la de masclista i exigir que canviï el seu comportament públic.

Belén Esteban sempre s'ha caracteritzat per ser molt sincera, així que ha parlat alt i clar sobre el casament de la seva amiga. Assegura que és un dels millors on ha estat, tot i que reconeix que el viatge fins a arribar a La Graciosa és massa llarg.

La princesa del poble va abandonar l'illa per anar a Sábado Deluxe, programa que estava desitjant conèixer més detalls de l'esdeveniment. En aquell temps desconeixia el que s'estava gestant a Instagram, motiu pel qual va parlar sense cap filtre. 

María també va estar al marge de l'escàndol fins que va començar a rebre missatges ofensius. Quan es va adonar del que estava passant va fer un canvi de postura, però no s'ha pronunciat al respecte per no alimentar la polèmica.

María Patiño comet un error: «Masclista»

Anabel Pantoja va ser molt selectiva en seleccionar els convidats del seu casament, per aquest motiu cap col·laborador de Sálvame va viatjar a Canàries. En un primer moment pensava que la seva tieta anava a ser-hi, així que va voler que estigués còmoda i marginar els seus companys.

Els tertulians de Jorge Javier van poder veure el casament des del plató de Telecinco, però algú important per al programa també va ser convidat. Estem parlant de Miguel, el sotsdirector de l'espai, que té una estreta relació amb la influencer.

Miguel és un dels protagonistes de l'escàndol que ha embrutat el nom de María, tot i que és una persona bastant discreta. Belén Esteban va publicar una fotografia en què estava ell, ella i Raquel Bollo, i la reacció de Patiño ha sigut molt polèmica.

La periodista té una gran amistat amb els tres integrants de la imatge, així que va escriure: «Un home i dues decisions». Els usuaris d'Instagram no s'han pres bé que es refereixi a les dones com «decisions» i han esclatat contra ella: «Masclista».

Belén Esteban va començar el casament amb polèmica

María Patiño està acostumada a rebre crítiques d'aquest estil, de fet li va retirar la paraula a una de les seves companyes pel mateix. Laura Fa assegura que la presentadora «té tocs masclistes» que no s'haurien de tolerar en un plató de televisió.

La gallega no vol que ningú posi en dubte una cosa tan seriosa, perquè sap que la societat està molt conscienciada amb aquests temes. Vol deixar clar que ha comès errors, encara que últimament està informant més per no ofendre a ningú.

Belén també ha rebut diversos moments mediàtics després de l'últim escàndol de Patiño, perquè pensen que hauria d'haver corregit. La veritat és que ella va començar a generar polèmica abans del casament i ha estat un temps sense poder defensar-se.

L'ex de Jesulín va publicar a Instagram una part del vestit que havia triat, era blanc i ningú sabia que tots anaven a anar així. No podia explicar aquest detall per no trair a Anabel, així que va haver d'aguantar burles fins a l'inici de la cerimònia.