Kiko Rivera i Isabel Pantoja abraçats en un escenari

Kiko Rivera i la seva mare, units contra Anabel: els dos missatges que ho canvien tot

Kiko Rivera i Isabel Pantoja han descobert que Anabel els ha estat enganyant

La mort de 'doña Ana' ho ha canviat tot: Kiko Rivera i Isabel Pantoja han signat la pau i s'han unit contra Anabel. El programa que Emma García presenta els caps de setmana ha tret a la llum una informació que ha destrossat la imatge de la influencer.

Kiko Rivera es va assabentar de la mort de la seva àvia quan era a La Graciosa per assistir al casament de la seva cosina. Les seves filles havien de ser les dames d'honor i estaven molt il·lusionades, però ni ell ni la seva dona, Irene Rosales, se sentien còmodes a l'esdeveniment.

El periodista Diego Raval va ser testimoni de les crítiques que el DJ va fer sobre Anabel Pantoja mentre volava a Canàries. No volia que la seva cosina celebrés allà l'enllaç perquè la seva relació ja no és la que era.

Kiko i Irene van llogar una casa a l'illa per a tenir més independència, ja que cap  dels dos volia passar gaire temps amb la núvia. Després de saber que havia mort 'doña Ana', va venir el pitjor: Anabel suposadament va trair el seu cosí.

Matamoros, col·laborador de 'Viva la vida', assegura que la sevillana va intentar que Kiko no acudís a Cantora i li va fer creure que no seria ben rebut. En un primer moment aquest es va negar a viatjar fins a la finca, però Raquel Bollo el va convèncer perquè canviés d'opinió.

Isabel Pantoja desemmascara la seva neboda Anabel

Kiko Rivera va entrar a casa de la seva mare desolat, ja que pensava que la cupletista no el volia veure i que hauria de marxar. No obstant això, aquesta de seguida el va abraçar i li va dir que l'ha trobat a faltar moltíssim tot aquest temps que han estat separats.

Matamoros assegura que Isabel va dir dues coses al seu fill: que mai havia dit que no volia que anés a Cantora i que mai l'havia deixat d'estimar. Rivera tenia una informació molt diferent, ja que sembla que Anabel no estava interessada en què la família signés la pau.

Isabel Pantoja ha desemmascarat la seva neboda, que ha estat dient mentides a Kiko durant molt de temps per motius que ningú sap. Els col·laboradors de 'Viva la vida' pensen que estava gelosa de la relació entre la cantanti el DJ.

Rivera es va trobar la seva mare completament destrossada. Segons José Antonio Avilés, el va rebre «en xandall» i massa prima. Kiko es va preocupar tant que va trucar a una amiga de la cupletista perquè intentés ajudar-la.

Kiko Rivera es reconcilia amb Isabel: «Trobada afectuosa»

Isabel Pantoja va rebre el seu fill amb els braços oberts, i van tenir una conversa que els va servir per a deixar de banda els seus problemes. Matamoros afirma que es va produir una «trobada afectuosa» i que van acordar tenir una reunió més endavant.

«El que li diu al seu fill és: soc la teva mare i mai he deixat d'estimar-te, i no vull que estiguem enfrontats». Assegura que ella no ha dit a ningú que no vol que la vagi a veure, així que queden per a reunir-se aviat.

Segons aquesta informació, la vídua de Paquirri no entén per què Anabel ha celebrat la boda, «i en això coincideixen els dos». Assegura que no és veritat que Isabel autoritzés el casament, ja que considerava una falta de respecte fer una festa en aquesta situació.

«Kiko surt d'allà amb el convenciment que la seva cosina l'ha traït i que li ha amagat la veritat. Hi ha un sentiment de ràbia i frustració, ja que entén que han jugat amb ell».

La mort de 'doña Ana' ha fet que el DJ torni a ser el petit de l'ànima de Cantora, però ara hi ha una altra ruptura familiar. Ni la cantant ni el seu fill volen saber res d'Anabel Pantoja, ja que pensen que els ha manipulat com ha volgut.

Rivera està tan enfadat que podria vendre una exclusiva per a destrossar l'entrevista que la seva cosina ha concedit a la revista 'Hola!'. Fa molt de temps que no surt de casa,i potser ho fa perquè algun mitjà s'interessi per ell.