Pla de la metgessa Carla Barber, posant a un photocall amb un vestit negre

Carla Barber pot morir en qualsevol moment a causa de la 'síndrome de Brugada'

Carla Barber revela a les xarxes socials la perillosa malaltia que pateix

Carla Barber, exparella de Diego Matamoros, ha preocupat als seus milers de seguidors després de la seva última publicació a Instagram. La metge experta en medicina estètica ha fet saltar totes les alarmes després del que ha confessat a les xarxes socials. I és que la jove ha confessat que pateix una síndrome que li pot provocar la mort sobtada.

Carla Barber ho deixava clar a les seves xarxes. «Tinc síndrome de Brugada, perquè just un mes després del meu diagnòstic us explico què em passa».

«Vull donar les gràcies al meu cardiòleg @ftorrescalvo i a doctor @pbrugada63a per la seva ajuda, temps i consells. Una abraçada a tots», ha escrit al costat del seu vídeo.

En aquesta publicació, Carla Barber revela tots els detalls sobre com està l'ex del fill de Kiko Matamoros. Un vídeo que ja suma més de 250.000 visualitzacions i 3.000 comentaris carregats de força i afecte.

Carla Barber explica en què consisteix la 'síndrome de Brugada'

«Fa just un mes que em van donar la notícia que tenia una malaltia de cor. No us havia dit res encara, perquè estava esperant a prendre una decisió sobre què fer. Tinc una malaltia que es diu síndrome de Brugada, és una canalopatia que provoca arrítmies i que produeix mort sobtada», començava dient.

A més, Carla Barber ha afirmat que encara es troba en «xoc». S'ha assabentat que té «un 3% de probabilitat anual de morir per mort sobtada durant els pròxims deu anys».

Al mateix temps, explica molt emocionada, que «és una malaltia que no té tractament, no té cura, ni tampoc pastilles que es puguin prendre. L'únic que puc fer és posar un desfibril·lador que impedeix que en el cas que et doni la mort sobtada, et moris», ha sentenciat.

«Els meus amics ja saben el que em passa, la meva família també i ara ho sabeu vosaltres. Estic esperant els resultats de les proves dels meus pares per saber si és una malaltia hereditària o no. El besavi de la meva mare va morir de sobte un matí de mort sobtada», explica.

Un canvi radical a la vida de Carla Barber que no li ha tret forces per veure el costat positiu de tot aquest problema de salut. «No penso que tinc un 3% de possibilitats de morir, sinó un 97% que no passi», finalitza, mostrant el seu agraïment més sincer a tots els seus seguidors.