Emma García primer pla

Emma García ja no pot amagar més el secret a veus sobre l'embaràs

Kiko Matamoros i Marta López Álamo han estat el centre d'atenció

Emma García és una de les presentadores més veteranes de Telecinco. Actualment, la periodista presenta 'Viva la vida', que s'adapta a la perfecció al seu perfil a la televisió. És un programa al qual Emma ha donat el seu propi estil i que recull molt bones dades cada cap de setmana.

Emma García va comptar l'altre dia amb un nodrit elenc de col·laboradors entre els quals hi havia Makoke. L'exdona de Kiko Matamoros acostuma a acudir a Telecinco per comentar, entre altres coses, les aventures de qui fos la seva parella durant gairebé 20 anys.

En aquesta ocasió, la basca ha volgut ser irònica per parlar d'un tema relacionat amb el col·laborador de 'Sálvame' i la seva xicota, Marta López Álamo.

▶️ El dineral que cobran cada semana los concursantes de Supervivientes 2022

Emma García i la seva gran cleca sobre l'embaràs

El cas és que Emma García ha estat molt sarcàstica a l'hora d'afrontar el rumor que havia sortit a la llum les últimes hores sobre la parella. Parlem d'un possible embaràs de la influencer i parella de Kiko Matamoros.

Primer pla d'Emma García presentant Viva la Vida
Emma García, irònica amb una de les seves col·laboradores | Telecinco

Amb tot, García recordava l'audiència que Marta, després de viatjar a Hondures, es trobaria amb la seva parella per explicar-li una notícia que els hi podria canviar la vida.

Els rumors d'embaràs hi són i la taula de col·laboradors de 'Viva la vida' ho ha comentat. En un moment donat Emma García ha deixat anar la cleca de la tarda.

Així doncs, la presentadora basca ha preguntat a la tertuliana què opina d'aquesta visita inesperada de Marta al seu ex Kiko Matamoros.

Emma García: «El que tinc clar és que la padrina serà ella»

Després d'aquest comentari, Emma García ha volgut fer una petita broma a la seva col·laboradora. Li ha deixat anar que «el que tinc clar és que la padrina serà Makoke».

Una cleca en tota regla davant la qual la tertuliana s'ha quedat gairebé sense reaccionar i ha preferit quedar-se callada.

Fotomuntatge de les cares de Kiko Matamoros i Makoke
A Makoke no li ha fet gràcia una broma sobre el possible embaràs de la parella de Kiko   | Catalunya Diari

Encara que durant els últims dies, la mare d'Anita ha signat la pau amb el col·laborador, aquesta broma no ha fet gaire gràcia a la model.

Hores més tard, hem pogut assistir a l'esperat retrobament de Kiko Matamoros i la seva parella Marta a la gala de 'Conexión Honduras'. Tot i que finalment no han parlat d'aquest suposat embaràs, s'han viscut uns moments molt emotius a l'illa del Carib.

Sorprenent declaració d'amor de Kiko Matamoros a la seva parella

«Sóc aquí, sóc aquí. Em tremola tot», ha dit Marta quan ha donat la sorpresa més gran del concurs a la seva parella. «Moltíssimes gràcies, ha estat el millor regal de la meva vida», ha dit Kiko Matamoros visiblement emocionat.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros rep la visita de la seva parella a 'Supervivientes' | TELECINCO

«A mi m'encantaria que sonessin cocos de casament, somio casar-me amb la Marta i no li ho volia dir públicament, li ho he de demanar formalment. És en l'únic que penso des que sóc aquí. Vull viure la resta de la meva vida al teu costat, ser tan feliç com he estat aquests anys. T'estimo, t'adoro», ha dit Kiko Matamoros.

La influencer tampoc no ho ha portat gens bé, ja que, segons ha confessat diverses vegades, la distància li està caient com una llosa. El retrobament els ha donat molta força a tots dos, especialment al supervivent que no ha parat de dir com estima la seva xicota.

«Estic tan enamorat i tan feliç... Em faltava una part de mi. Tenim un projecte i un futur il·lusionant i bonic. Em fa superfeliç. Quedaré com un ridícul, però...», ha assegurat Kiko Matamoros més enamorat que mai.