Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla princesa Elionor

La princesa Elionor rep la pitjor notícia possible i posa en alerta les seves companyes

Elionor ja té la confirmació del qual temia que passés

La princesa Elionor tindrà un final de curs força mogut al col·legi anglès on està estudiant. La filla dels reis d'Espanya va tornar a la seva escola després de la Setmana Santa disposada a afrontar aquestes darreres setmanes de curs. Els exàmens finals estan a tocar i Elionor necessita ara la màxima concentració per aprovar-los amb bona nota.

La futura hereva al tron sempre té un ull a Espanya, conscient que aquí l'actualitat pot esclatar en qüestió d'hores. És sabut que la institució no passa pel seu millor moment, i un dels temes que divideix i preocupa els espanyols és l'absència del rei emèrit.

Joan Carles I va decidir marxar a Abu Dhabi i fugir de la polèmica per la seva relació amb la princesa Corinna i pels seus tripijocs econòmics. Però d'això ja fa prop de dos anys i diverses vegades s'ha especulat amb el seu retorn a Espanya. Ara, la seva neta ja sap que serà aquesta mateixa setmana quan el seu avi tornarà a la península.

Elionor, tensa per la tornada del seu avi a Espanya

La princesa Elionor representa el futur de la monarquia a Espanya. Per això, sempre està preocupada pels esdeveniments, conscient de l'esforç dels seus pares per mantenir l'estabilitat i la solvència davant de l'opinió pública.

Imatge del rei emèrit Joan Carles I al club nàutic de Sanxenxo
La princesa Elionor veurà com el seu avi torna a Sanxenxo | GTRES

Per aquest motiu, li ha caigut com un gerro d'aigua freda la notícia que el rei emèrit tornarà a Espanya aquest mateix cap de setmana, segons confirmen diversos mitjans. En concret, Joan Carles I estarà a Sanxenxo, a Galícia. Allà viatjarà per anar a un esdeveniment de regates, la gran afició de l'avi d'Elionor i Sofia.

Com que estarà a terra espanyola després de tant de temps a l'estranger, també està sobre la taula que acudeixi a La Zarzuela per reunir-se amb el seu fill, el rei.

Però Joan Carles no vol anar-hi de visita, puix que ha estat casa seva durant dècades i no vol sentir-se com un convidat durant unes hores. Per això, aquesta és una de les qüestions que porta de cap a la Família Reial, ja que temen que es revifi el debat sobre el passat de l'emèrit.

La princesa Elionor, al cas de les converses familiars sobre la tornada del rei emèrit

La princesa Elionor necessita concentrar-se en la seva tasca principal: l'estudi. Sap, malgrat això, que el seu pare i el seu avi ja han parlat per telèfon d'aquesta volta i que estan negociant com fer-la.

Per part seva, Felip VI ha viatjat fins a Abu Dhabi per traslladar els seus condols per la mort de l'anterior cap d'Estat de la Unió dels Emirats Àrabs. I encara que no ha coincidit amb el rei emèrit, sí que han parlat per telèfon i han quedat a veure's a Espanya.

Imatge del rei Joan Carles i la princesa Elionor
La princesa Elionor sempre ha tingut molta complicitat amb el rei emèrit| GTRES

El rei emèrit té molt bons amics a Espanya. Un és Pedro Campos, regatista i amic personal de Joan Carles des de fa molts anys. No es veuen físicament des que va marxar a Emirats Àrabs, però parlen sovint per telèfon i està al corrent de totes les novetats.

Per tant, la que pot ser una de les notícies de l'any en el fons alegra la princesa Elionor. I és que tard o d'hora s'haurà de produir, i el fet que el seu avi torni a Espanya aquesta primera vegada, normalitzarà la seva presència aquí.

A més a més, això donarà peu que el tema que ara sembla que pugui tornar a posar en perill la Família Reial deixi de ser tan controvertit, si els viatges de Joan Carles a Espanya es produeixen amb més freqüència.

La princesa Elionor sempre ha tingut una gran complicitat amb el seu avi, malgrat que els darrers temps han sigut complicats per a ells i la distància física els ha allunyat. Tot i això, Elionor sempre ha estat una de les seves netes preferides. Així que, probablement aquest estiu, puguin retrobar-se una altra vegada.