Cares Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Carmen Borrego

El motiu pel qual Rocío Carrasco i Fidel Albiac no han anat a la boda de les Campos

Rocío Carrasco decep com mai les seves amigues després de la sonada absència

Rocío Carrasco ha decebut i molt una de les seves grans amigues i grans valedores a la televisió, com és Carmen Borrego.

Rocío Carrasco sempre ha estat molt unida a la matriarca de les Campos i a les seves dues filles, però aquesta vegada les ha deixades de banda. El casament de José María, un dels fills de Carmen Borrego, ha donat molt de què parlar en les darreres hores. I no només per les imatges que s'han filtrat, havent-hi una exclusiva pel mig.

Al primer casament d'un net de María Teresa Campos hi ha hagut certa polèmica respecte a les absències en un enllaç que va tenir lloc a una finca de Madrid.

Rocío Carrasco decep Carmen Borrego en no assistir al casament

A molts els va cridar l'atenció que dues de les convidades que suposadament havien d'haver acudit a l'enllaç van declinar la seva invitació dies abans de l'esdeveniment. Estem parlant del matrimoni format per Rocío Carrasco i Fidel Albiac, i de Belén Ro.

Muntatge de Carmen Borrego i José Maria
Rocío Carrasco decepciona Carmen Borrego després de no acudir al casament del seu fill   | Catalunya Diari

Tant una com l'altra sempre han estat com dues filles per a la matriarca de les Campos. El cas és que aquesta ha vist com en un dia tan especial per a ella, les dues amigues de l'ànima s'han quedat a casa.

María Teresa, que amb prou feines va aguantar al casament del seu net un parell d'hores, la cerimònia civil i l'aperitiu posterior, està molt afectada. Dues notables absències que mai no va arribar a imaginar que es poguessin produir.

Respecte a la baixa de Rocío Carrasco i Fidel Albiac, dijous passat a 'Sálvame' va ser la mateixa Carmen Borrego qui va revelar que no anirien al casament. El més estrany de tot és que Borrego no va donar cap raó sobre aquesta estranya absència del matrimoni, amb qui les Campos mantenen una molt bona amistat des de fa més de 20 anys.

El motiu real pel qual Rocío Carrasco i Fidel no van acudir a l'enllaç

Borrego va afirmar no saber per què Rociíto no anava a l'enllaç, confessant que tampoc no li havia preguntat i que cadascú és lliure de fer el que vulgui.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco i Fidel Albiac van decidir no assistir al casament   | Catalunya Diari

Unes hores abans del casament del net de María Teresa Campos, Terelu sí que anava més enllà en ser preguntada per aquesta absència.

La col·laboradora de 'Viva la vida' deixava tots atònits amb unes declaracions en què assegurava que «no veia normal» que Rocío Carrasco i Fidel faltessin a aquesta cita. Un esdeveniment que era realment important per a Carmen Borrego, en particular, i per al clan Campos en general.

Certs rumors han sortit a la llum les últimes hores. Hi ha qui opina que l'absència de Rocío i el seu marit és deguda al fet que la parella no volia participar a l'exclusiva de l'enllaç.

L'altra sonada absència que no agrada a les Campos

Per la seva banda, la televisiva tampoc va fer acte de presència al casament. Hores més tard, a 'Sábado Deluxe', aquesta va explicar els diversos motius per no acudir a l'enllaç.

Belén Rodríguez fumant
Belén Rodríguez i Rocío Carrasco no van acudir al casament del fill de Carmen Borrego | EP

«Jo vaig parlar amb Carmen abans de l'operació de pit per explicar-li per què no anava al casament del seu fill. Porto uns mesos molt geperuda recuperant-me de diverses operacions i sense fer res, absolutament res. Només he baixat a dinar al costat de casa meva i no he sortit, i la veritat és que estic com boja per anar a la platja», argumentava.

Així, la col·laboradora ha revelat que després de mig any gairebé sense sortir i sentint-se fatal no tenia gaire ànims d'anar al casament. «No em puc posar talons, amb la qual cosa tampoc em puc posar un vestit ni puc fer res. Estic feta un quadre», lamentava en directe.