Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco

David Flores Carrasco descobreix que els nous problemes del seu pare són molt greus

David Flores Carrasco veu com els problemes econòmics del seu pare s'agreugen

David Flores Carrasco venera la seva família. El fill d'Antonio David Flores és, alhora, el més estimat per tots els que l'envolten. Simpàtic, tendre i profundament amorós amb els seus, David viu pendent de la felicitat de la família.

Tot i això, intenten que no li arribin els problemes i les polèmiques en què el seu entorn viu constantment ancorat. David és «un ésser feliç», com li va definir la seva mare i tots s'esforcen perquè sigui així.

No obstant això, és habitual que arribin informacions o rumors sobre la situació familiar. Cosa que està permanentment en boca de tots i als mitjans de comunicació. El seu pare, Antonio David, després del seu acomiadament de Mediaset i de la tremenda polèmica amb la seva exdona, va idear un pla.

Foto d'Antonio David Flores, seriós.
David Flores Carrasco, orgullós de la valentia del seu pare   | GTRES

El seu objectiu era tenir altaveu propi per donar la seva versió dels fets i per llançar les notícies o continguts que considerés a cada moment. Les revistes i televisions li van fer un gran boicot després del documental de Rociíto. Ell es va trobar silenciat de cop i volta, just en el moment en què més coses havia de dir.

Tampoc hi estava acostumat, perquè sempre havia tingut els mitjans a favor. Sabien que Antonio David era una bona font d'informació i de polèmica per a les portades.

Sense tota aquesta xarxa de contactes i informació negociada als mitjans de comunicació, el pare de David Flores Carrasco va decidir obrir un canal de Youtube propi.

David Flores Carrasco, pendent del canal de Youtube

Les primeres setmanes, el canal va ser un boom i en res es va plantar en gairebé 200.000 seguidors. Una xifra marejant tenint en compte la dificultat de fer crear un canal d'aquestes característiques.

Han passat aproximadament sis mesos des de la creació del canal i les dades de seguiment s'estan desinflant a marxes forçades. Tal com publica Semana, els vídeos de l'exguardia civil es veuen un 25% menys des de fa un mes.

Després de l'eufòria inicial, molts han decidit deixar de seguir-lo, per això Antonio David ja no fa pública la informació sobre quants subscriptors té.

Antonio David al seu canal de youtube
David Flores Carrasco veu com el seu pare té el seu propi mitjà on parlar sobre l'actualitat | YOUTUBE

Actualment té uns 80 vídeos publicats. Alguns són emissions en directe, en què interactua amb els seus seguidors a través del xat. No li agrada que el truquin en directe.

David Flores Carrasco ha vist com, tot i que els vídeos acumulen més de 11 milions de visualitzacions, la tendència del canal va molt a la baixa. En el seu moment, es va comentar que el canal reportava a Antonio David uns beneficis de 400 euros al mes, en les seves millors èpoques.

Una quantitat insuficient per viure i per mantenir David Flores Carrasco, el seu fill dependent. Ara, amb aquesta baixada significativa d'audiència, aquesta quantitat s'ha vist afectada. Segons dades de Socialblade, consultades per Semana, el número de subscriptors a l'últim mes ha baixat un 66,7%.

Antonio David està de moment relativament tranquil. Amb la indemnització que li han pagat per acomiadament improcedent de Mediaset, pot anar fent. També compta guanyar molts més diners amb les demandes que està preparant contra diversos col·laboradors de Telecinco.

El futur econòmic de David Flores Carrasco

Tot i això, a mitjà termini la situació es complica. És clar que el canal de Youtube no donarà per viure, de manera que necessiten altres fonts d'ingressos. A més, està perdent el suport d'altres youtubers que en el seu moment es van implicar en la defensa d'Antonio David.

La coneguda com a 'Marea Azul' tenia entre els seus defensors Juanjo Menéndez o Javier Oliveira, dos influents youtubers del món del cor.

David Flores Carrasco està pendent dels propers passos del seu pare per anar adaptant-se a la situació. De moment viu al domicili familiar amb Olga Moreno, encara que Antonio David va començar a tramitar-li la sol·licitud d'un pis de protecció social per al dia de demà.

També està en marxa la demanda de David Flores Carrasco contra la seva mare per impagament de pensió. I en cas que aquesta compleixi la seva advertència i parli de qüestions privades del jove, ampliarà la demanda per aquests fets.